Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
I love you
Március 12. 2015

Sziasztok Olvasók!

Az elmúlt időben rengeteg impulzus ért, muszáj megosztanom veletek! Hozzászólások, megkeresések és még sorolhatnám mennyi minden pozitív dolgot kaptam Tőletek! Nagyon köszönöm!

Egy blog életében a legapróbb dolgok is nagyon nagy elismerésnek számítanak, ráadásul ha többed magával érkeznek, azok még elismerőbbek! Hol is kezdjem? Egy hete megkeresett a Fashionfave női portál, hogy csatlakozzak a Prémium Blogger kampányukhoz. Majd kiugrottam a bőrömből, viszont egyből mérlegeltem is, ha elvállalom, akkor kevesebb időm marad a saját felületemre és meg jobban szét kell osztanom a napjaimat! Viszont a másik oldalon ott kecsegtetett az, hogy több emberhez eljuthatok. És hát az is ott motoszkált bennem, hogy minden ilyen lehetőséggel élnem kell, hiszen ez egy megtiszteltetés! Szóval belevágtam, nincs kérdés, megoldom!

Talán most érett be a hetvenkét poszt, talán más miatt, de egyre többen keresnek meg, hogy dolgozzunk együtt. Számomra ez az elismerések csúcsa! Ami a történethez tartozik az az, hogy tavaly szeptemberben egy kis segítséggel indultam, amit a több éves stylist munkám adott. Nagyon sok üzlettel sikerült kialakítanom partneri viszonyt az évek alatt, így semmi kétség nem volt részükről, hogy használhatom a termékeiket a posztjaimban. Most ne gondoljatok, hogy annyira egyszerű nekem, hiszen kölcsön cuccokból bárki tud jól öltözni! Azért ez nem teljesen így van! Minden egyes posztra napokig készülök, hangolódok, és törekszem arra, ami a Fórum magazin elkészítésénél is kritérium: minden ruhadarab, kiegészítő más-más üzletből legyen. Szerencsére a blog szabadabb, hiszen néhány kincs, amit szinte csak a fotózások kedvéért vettem meg (előző szezonokban), ilyenkor előkerül. Ilyenkor büszkén konstatálom, hogy volt értelme beruházni rá! :) (( Félreértés ne essék a bemutatott termékek, ruhák 70 %- a az enyém. ))

Agyban is rá kell hangolódni egy-egy fotózásra. Ez talán az egyik legnehezebb feladat.  Jövök-megyek egész nap, rendezvény rendezvény hátán .... Pár óra, percek maradnak a blogra. Nagyon fontos, hogy a fotókon ne az jöjjön vissza, hogy épp nem ott vagyok, agyban máshol járok, így ha azt érzem, hogy nem vagyok jó passzban, inkább haladékot kérek Norbitól! Semmi értelme nincs, csak raboljuk egymás idejét. Nem is tetszenek ezek a posztok és a laptopom Blog mappájába is maradnak a cenzúrám miatt.

Nincs titok többé, ami a káros szenvedélyeimet illeti: Boltkóros vagyok! Sajnos vagy nem sajnos ki kell mondanom, nálam létezik és megfertőzött! Minden nap van új szerelem, egész nap folyamatos impulzusnak vagyok kitéve, ruhák mindenütt és persze, hogy minden kell.

A héten büszke voltam magamra, mivel csak két dologba szerettem bele a fotózás és kisfilm készítés közben (a Fórum bevásárlóközpont image anyagán dolgozunk). Ez volt az első projektünk Ágival, akit 2015-re a Fórum háziasszonyának választott a zsűri! Meg kell, hogy mondjam, nagyon ügyes a Csajszi. Tűrte a több órás fotózást, plusz még az operatőrök hülyeségét is.
Egy fekete-fehér bőrnacis szettet hoztam mára, a felsőmmel üzenek nektek: I love you!
 

Szép estet, millió csók : Anita

OUTFIT:

Zakó: H&M, Felső: Mango, Nadrág: Pull & Bear, Cipő: Zara, Táska: Mango, Nyaklánc: Bijou Brigitte

Karkötő: Pandora és saját, Fülbevaló: H&M

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert

 

LABELS:

fekete-fehér szett, bőrnaci, fehér zakó, blog, blogger, fashionandcity