Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Pöttyök mindenütt
Március 24. 2015

Sziasztok Olvasók!

Az idei tavasz egyik kedvence a pöttyös minta, mindenhol szembe mosolyog velünk! Nem kérdés, kötelező beszerezni! A tavasz egyik legnagyobb befutója lesz.

Ha végig látogatod a bevásárlóközpontok üzleteit, 90%-ban találkozol pöttyökkel! A csíkok már meghódították a ruhatárunkat, most egy újabb őrületnek lehetünk szemtanúi. Én eddig is nagy szerelmese voltam ennek a mintának, most viszont nem kérdés, hogy használhatjuk sülve-főve  - nagy örömömre. Bármilyen színnel kombinálható és mindennel jól áll. Sárgával, kékkel, de akár zölddel is.

Tavasszal pedig minden szín ér, ne feledjétek! Sőt, van egy jó hírem az extrém bevállalós csajoknak: a csíkos-pöttyös kombó is használható! A korábban divatbakinak betudható szabály már a múlté! Jól néz ki és kész, nyugodtan mixelj több trendet.

Egy magasított szárú cipőt választottam a szetthez, az alacsony csajokat viszont óva intem a hasonló fazonoktól! Megosztja az alsó lábszárat és nem mindig az előnyös részét mutatja a virgácsainknak. Azt tanácsolom, jól fontoljatok meg a vásárlást!

Legyen szép napotok,

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát és felső: Promod, Szoknya: Magenta Debrecen, Nyaklánc: Bijou Brigitte, Táska: Mango, Cipő: Reno

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert