Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Az ezüst bűvöletében
Április 01. 2015

Sziasztok!

Jövő héten startol a Fórum bevásárlóközpont divathete. Minden másodpercben valami új ötlet vagy probléma merül fel, amit még jövő hétig helyre kell tennünk vagy meg kell oldanunk. Holnaptól pedig jön a kollekció összeválogatása, hogy szerdára minden az élén álljon.  Talán ezért is kerültem az ezüst bűvöletébe. Hogy miért, elmesélem.

Ahogy lassan eljárnak felettem az évek, annál jobban értékelem az ezüst-arany ékszereket. Lehet, az évek során egyre inkább benő a fejünk lágya és megkomolyodunk – vagy csak én vagyok így ezzel? Az első nagy szerelmem az ezüst Pandora karkötőm volt, amit tavaly szülinapomra kaptam. Minden egyes charm-ja egy-egy emléket őriz a szívembe. Nagyon ügyesen kitalálták a marketingesek, hiszen minden eseményre megtalálod a kedvenced. Már sok posztomba láthattátok már, hiszen minden nap hordom, mint szerencse talizmánom.

Na de kanyarodjunk vissza. Mindig adunk egy úgynevezett keretet a Fórum bevásárlóközpont divathetének. Most a ragyogást választottuk, vagyis minden, ami még nem veszi el a figyelmet a bemutatott márkákról, aranyban és ezüstben fog tündökölni.

Szerintem egy pár embernek mosolyt csaltam az arcára az elmúlt napokban, amikor közöltem, hogy csillogós PVC-t szeretnék kérni a szőnyeg áruházban. Természetesen a férfi szakemberek megmosolyogták az ötletemet, de nálam nem létezik „NEM”. Megoldjuk. Szóval nyakamba vettem a várost és végül saját készítésű csillámporos kifutó épül a divathétre. De a sminkben és a kiegészítőkben is megmutatkozik majd a ragyogás.

Hogy milyen márkákkal készülünk? Zara,  Mango, New Yorker, Magenta, My77 kollekciója és még sokan mások.

Már a modellverseny alatt beleszerettem  a Zara ezüst cipőjébe. Lehet innen az egész ötlet?

Legyen szép estétek,

xoxo,  Anita

OUTFIT:

Kabát: Promod, Ing: Mango, Nadrág, táska és nyaklánc: Promod, Cipő: Zara.

Fotó: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert