Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Glamour napok
Április 08. 2015

Sziasztok!

Ha április eleje, akkor biztos, hogy újra leszállnak az árak az üzletekben. 2015. április 9-11. között a közkedvelt Női magazin újra az újságosokhoz küldte kuponjait. Glamour Napok reloaded!

Elérkezett a várva várt hosszú hétvége, amikor újra felfrissítheted a ruhatáradat, neszesszeredet vagy a lakásod kiegészítőit. Több mint 1000 üzlet vár tárt karokkal országszerte minden shoppingolni vágyót 20-30-50%-os. Az olyan boltkórosok, mint én már tudják mik azok a darabok, kiegészítők, szépségápolási kenceficék, amiket szükséges beszerezni… főleg ilyen jó áron! 200 márka vár téged és a barátnőidet szuper ajánlatokkal és jobbnál jobb kedvezményekkel.

Összegyűjtöttem a személyes kedvenceim a mindennapokra, a sporthoz és a tengerparthoz!

Nézzetek szét jól, spóroljatok sokat és élvezzétek a tavaszt!

Szép napot, holnaptól pedig szombatig Glamour!

xoxo, Anita

OUTFIT:

Képek: az adott márka honlapjáról!