Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Az új visszatérő
Április 10. 2015

Sziasztok!

Glamour napok, divathét ide vagy oda, a blog attól meg nem áll meg! Ez tartja bennem a lelket!  Muszáj megírnom a posztokat, ha meg éjszakába is torkollik: itt vagyok!

Végre megérkezett a tavasz, elő a fehér nadrágokkal! Be kell, hogy valljam, nem vagyok az a fehér nadrágos típus, de ennek a Mango nadrágnak nem tudtam ellenállni. Igaz, a fazonja előszörre egy időutazás volt számomra, viszont amikor viseltem, már imádtam. Utoljára talán gimi elején hordtam hasonlót! Akkor le nem lehetett rólam szakítani, imádtam a hegyes orrú cipőmmel (ami annak idején még hegyesebb fazonú volt mint ma :D) .

Szerencsére a genetikának köszönhetően nem nagyon változott a ruhaméretem az évek alatt, így a ruhatáram nagysága is ennek is köszönhető. Hétvégén elő is kutatom az akkori ilyen fazonú nacijaim, hátha tudom még használni! Hiszen ami divat volt 10 évvel ezelőtt, most szépen lassan visszacsempészik a tervezők a ruhatárunkba.

Ha hasonló nadrágra esik a választásod, viseld crop toppal, ami sejtelmesen megmutatja a létező vagy nem létező hasizmot! :)

Jó shoppingolást a Glamour-ra, ma és holnap divatbemutatóval várunk benneteket! Szép napot!

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: C&A, Felső: Magenta Debrecen, Nadrág: Mango, Táska: Magenta Debrecen, Cipő: Cipőfalva

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert