Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Küzdj és van eredménye
Április 14. 2015

Sziasztok!

Előző héten zajlott a Fórum tavaszi divatbemutató sorozata. Rengeteg munka van egy divathéttel és nagyon sokat dolgoztunk a kis csapatommal azért, hogy négy napon keresztül profin megszervezzünk hiba nélkül egy tizenkét márkás divatbemutatót.

Persze hiba mindig van, emberek vagyunk, és bár a tökéletesség a cél, tudom és ismerem a korlátainkat. Így visszanézve, emberfelettien teljesítettünk, lekoordináltunk 30-40 embert, csináltuk és küzdöttünk.

Szerintem ez mindennapos az életünkben, hiszen kedves olvasóm te is – mint minden nő, aki szereti a munkáját – karrierista vagy. Van olyan napod, amikor éppen az éjszakai meló után csak arra van energiád, hogy belebújj a kedvenc, egyben kényelmes farmeredbe és egész nap láthatatlanként végezd el a napi feladatokat, majd beess az ágyba. És igen, mi vagyunk azok, akik nem mástól kaptuk, azt, ami a miénk, küzdünk, megyünk és várjuk az elismerést. Ezért vagyunk vonzóak, ezért ismer el a párunk és igen, mi vagyunk a modern NŐ fogalma!

Több éven keresztül azt éreztem, hogy dolgozom a divat szakmában, de nem tudják a munkámat azonosítani velem, pedig én nem alszom éjszaka, én bújom több napig a divatanyagokat, hogy inspirálódjak és vártam a csodát, hogy elismerik. Voltam egy divatmagazin megálmodója, de az akkori élethelyzet nem engedte, hogy mutassam és mondjam, hogy igen én csináltam. Kiabáltam, dühöngtem. Más büszkélkedett, míg én féltem, hogy játszom a munkámmal és az életemmel. Majd szerencsére – talán a vonzás törvénye – megkaptam az álmom: a Fórum stylist munkáit és a blogom.

Az első két divathetemnél (a mostani már a nyolcadig volt) pont a főpróbákon éreztem, hogy végem, nem bírom tovább. És még előttem voltak a bemutatós napok. Majd rájöttem, hogy változtatnom kell, nem fogom megengedni magamnak, hogy míg a modellek gyönyörűek, én meg fáradt vagyok. Alig állok a lábamon, mert egész nap rohangáltam az üzletekbe a ruhákért és mire 7-et üt (este… ) az óra, már 12 órán vagyok túl. És most jön a titok: nagylevegő és igen, akkor is magassarkú fel, nem másért, MAGAMÉRT. Igen, már abban a pillanatban jobban érzem magam és hiába a fáradság nem érzem. Nő vagyok és munka ide vagy oda, megérdemli az énem. :)

Előző héten kaptam egy levelet, hogy jelentkezzek egy pályázatra. Az Instyle magazin keresi a város stílusnagykövetét, aki képviseli a várost és egy hónapon keresztül bemutatja az instyle.hu-n a helyi üzleteket, éttermeket, fontos helyszíneket. Vesztenivalóm nem volt. Viszont azt is tudtam, maradnak az éjszakák az írásra, megtervezésre, hiszen olyan, hogy szabadság nincs a divathét kellős közepén.

Nem akartam egy egyszerű önéletrajzot elküldeni, valami olyat akartam, ami igen is a különleges lesz a kiválasztásnál. Így forgattunk néhány óra alatt egy kisfilmet, ami – ahogy fogalmazott az Instlye – az „i-n a pont” volt.  Ígérem, hogy napokon belül megmutatom nektek. :) Ma délben hívtak, hogy engem választottak. Még nem hiszem el, alig várom, hogy bizonyítsak és írjak. Ha többet tudok, megírom majd, hogy pontosan mi lesz a feladatom. Annyi bizonyos, hogy csütörtökön (április 16-án) egy Instyle nappal várnak benneteket a Fórumban. Az esemény hivatalos Facebook linkje itt található:

https://www.facebook.com/events/1413348408974711/

Maximalista nőkre visszatérve: néhány hete megismerkedtem egy cuki Csajjal, aki ugyanolyan maximalista, mint én. Szereti és profi abban, amit csinál, nem adta fel, nap, mint nap bújja az oldalakat, hogy a legjobb kiegészítőket hozza el nektek. Ember Csilla ez a lány, aki a Chill-earrings megálmodója és tulajdonosa. Kövessétek és lájkoljátok, mert megéri. Megbízható, van stílusa és jó abban, amit csinál, a viselt nyakék is tőle származik.

 https://www.facebook.com/ChillEarrings?fref=ts

Mindannyian emberfelettien teljesítünk, ne feledd, légy büszke magadra,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Felső: C&A, Szoknya: Envy, Táska: Promod, Cipő: F&F, Hajpánt: Bijou Brigitte

Nyaklánc: Chill-earrings : https://www.facebook.com/ChillEarrings?fref=ts