Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Babakék
Szeptember 03. 2014

Sziasztok!

A mai outfitem alapját a jól átgondolt Magenta táskám adta. Mit értek azon, hogy jól átgondolt? Több napig vaciláltam rajta, hogy képezze-e a ruhatárom alapját. Végül döntöttem és mosollyal az arcomon tértem haza vele. A bőr illata 10/10, a pakolási lehetőség 10/10, szerelem 10/10. A Magenta őszi kollekcióban ismét megtaláljátok majd ezeket a modelleket, még több színben (sötétkék, bézs).

A babakék ősszel is divat marad, párosítsátok fehérrel és kék kiegészítőkkel imádni fogjátok. Én egy kis Olaszországot vittem a mai posztba. A kék köves fülbevaló a tengert, még a Vespa az olasz életérzést szimbolizálja.

Szép napot, Anita

OUTFIT:

Ruha: Mango, Farmering: Mango, Táska: Magenta, Cipő: Zara, Napszemüveg: Promod; Nyaklánc, fülbevaló, karkötő: Bijou Brigitte.

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió: Porció Norbert