Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Instyle Stílusnagykövet vagyok
Április 16. 2015

Sziasztok!

Igen, megnyertem! Még magam sem hiszem el! Nagyon jó érzés, határtalanul boldog vagyok.

Ma egész nap Instyle roadshow volt a Fórumban, amire hivatalos voltam én is. Itt adták át a nyereményem és itt találkoztam először a magazin csapatával. Ha végiggondolom, kislány korom óta nagy álmom egy divatmagazinnal együtt dolgozni és most ez teljesült. Nem hiába gyűjtögettem a lapszámokat, inspirálódom a cikkekből és napokat agyaltam, hogyan tudnám elsajátítani a mindennapjaimba a lapból tanult dolgokat. Most bizonyíthatok, esélyt kaptam.

Ad kettő: világ életemben az a személy voltam, aki nem szeret a full középpontban lenni, inkább mindig a háttérben élveztem a sikereket.  Ha kimondják a nevem a divatbemutatókon, az arcom még mindig piros pozsgás lesz, pedig már ideje lenne megszoknom. Így indultam neki a napnak, féltem és izgatott voltam.

Viszont mindenki nagyon kedves és mosolygós volt, nagyon nagy szeretettel fogadtak. És fóbia ide vagy oda, jó érzés volt a középpontban lenni pár órára. Amit eddig csináltam elismerték és szeretik.

Egész nap programokkal, stílustanácsadással vártak mindenkit, ráadásul az érdeklődőknek Lakatos Márk adott személyes tippeket, mit hogyan használjanak, hogyan öltözködjenek.

Megtudtam mi lesz a pontos feladatom is, miszerint az instyle.hu-n egy hónapon keresztül én fogom divatba hozni a városom.  A legdivatosabb üzleteket, szórakozóhelyeket, eseményeket fogom megmutatni a saját szemszögömből. Már alig várom, jövő héten kezdünk – neki is kell ülnöm, mert jól kell teljesítenem.

Hoztam néhány képet az eseményről!

Szép estét,

Anita