Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Magenta- love
Április 29. 2015

Sziasztok!

A múltkor már említettem, hogy ismét együtt dolgoztam a Magenta Debrecen-nel! Nagyon szeretem az ilyen típusú munkákat, mert önfeledt móka az egész es imádom minden pillanatát. Jucival az üzlet őrangyalával pedig végig röhögjük az egészet. Ráadásul nem utolsó sorban elismerés is, hogy ismét engem választottak, hogy bemutassam a MAGENTA darabjait.

Most az én személyes kedvenceim következnek, ebbe a hideg időben. A rajtam található ruhák egytől egyig megvásárolhatóak a Fórumban.

Legyen szép napotok,

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruhák: Magenta Debrecen

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Kiss Lóránt