Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Álmomban már láttalak!
December 27. 2016

Már régóta szerettem volna egy fotózást, amire elkísér a férjem, de vártam a megfelelő pillanatot. Amikor előálltam a tervvel először hezitált majd igent mondott. Ha egyszóval kellene jellemeznem: Szeretem!

 Schram András workshopján kértek fel modellnek minket. Azt, hogy több fotós fog több órán át fotózni az utolsó pillanatig titkoltam, hogy nehogy meggondolja magát. András a világ minden pontján fotózott már és a szakma egyik nagyágyúja. Harminc fotósnak mutatott több új perspektívát, beállítást, megközelítést. Még modellként is ámító volt figyelni, ahogy egy kép életre kelt. Látni, hogy pontosan mit szeretne és mit lát egy-egy pillanatban.  Volt olyan póz, amit több, mint tíz percig kellett kitartani, ami így a rohanó hétköznapokba megnyugtatott és átértékelt néhány dolgot is bennem.

„ Az élet apró örömei a másodpercekben rejlenek! "

 Ráadásul semmi más nem koronázhatta meg a fotózást, mint a Sármán Nóra ruhám. Amióta a divat világában dolgozom, vannak tervezők, akikkel szeretnék együtt dolgozni. Nóri a legteteje volt ennek a listának. Ámulattal figyeltem, ahogy nagy nevek, bloggerek az ő ruhájába bújnak. Irigykedtem és viselni akartam egyik költeményét, ami egyszerre nőies, hercegnős, ámulatba ejtő. A csipke használata megismételhetetlen. Fiatal lendülete példaértékű mindenki előtt.

Amikor igent mondott, a fellegekben éreztem magam. Tudtam, hogy össze kell szednem minden bátorságom és a maximumot kihozni magamból. A ruha a tündérmeséket juttatja eszembe, a rózsaszín és arany árnyalatainak világában.

Fogadjátok szeretettel a 2016-os egyik legszebb és legkülönlegesebb fotózását! 

" Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves Olvasómnak, Követőmnek!

2017-es évben sok Szerencsét, Mosolyt és Örömöt! " 

xoxo, Anita

OUTFIT:

A fotók:

Halmai Gyöngyi (Photography by Perle )

Bakos Zoltán (http://bakoszoltan.hu/wp/ )

Juhász Csaba

Simandi Nóra

Tandi Söjtöry Tóth

Harman András – Tri Lite Stúdió

Porció Norbert – Tri Lite Stúdió

Helyszín: Le Til Kúria – (www.facebook.com/letilkuria )

Smink: Skurla Dóra, Haj: Vilicsku Laura
 
Virágcsokor: Demeter Éva ( Eve's Bouquet )
Christmas set
December 23. 2016

OUTFIT:

Felső: Three, Szoknya: Silver Rose- Rabócsi Renáta - a szett megvásárolható a One Fashion Debrecen üzletében. 

Fotó: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert

Smink: Skurla Dóra

Karácsonyi ajándékok magyar tervezőktől
December 11. 2016

Idén eldöntöttem, nem hagyom magam, nem hagyok semmit az utolsó pillanatra és a lehető leghamarabb beszerzem a karácsonyi ajándékokat! Egy kis listát készítettem, kinek mit szeretnek ajándékozni, mit kell beszereznem! Két dolgot tartok szem előtt idén: vagy saját kézzel készült lesz a meglepetés vagy valami olyan, ami különleges és egyedi! A One Fashion Debrecen termékeit, azért imádom, mert pont az egyediségét sugallják,  ráadásul a magyar divatot is támogatom minden vásárlásommal, ami hétről hétre fejlődik, alakul! Vigyázat, spoileres rész következik - nehéz lesz választani! Barátnődnek, anyukádnak vagy akár magadnak is tökéletes választás.

Személyes kedvenceim:

  1. Rózsaszín csomócska: párna, kiegészítő, lakás dekoráció. Egy-egy helyiséget egy ilyen különlegességgel fel tudsz dobni.
  2. Gabo Szerencses metél kék pénztárca: a színe azonnali szerelem, ilyen biztos nem jön velem szemben az utcán.
  3. Pap Annamária szivecskés kulcstartó, a tervező egyik alapdarabja. Viszont az anyagok játékával minden darab különböző.
  4. Karman Jewelry nyakláncok: még nyáron szerettem bele egy fehér gyöngyös változatba, most pedig megérkeztek a téli színek. Ruhához, hosszított felsőkhöz meghatározó darab.

Jó shoppingolást nektek, élvezzétek ki a készülődés minden pillanatát!

Mit csináltok 17-én? Karácsonyi ajándék és kellemes borozgatás a Borháló Debrecen és a ONE Fashion Debrecen közös szervezésében! Mi ott leszünk és segítünk ajándékokat választani.

Legyen idén karácsonykor minden ajándék egyedi!

xoxo, Anita

OUTFIT:

A képeken látható kiegészítők megvásárolhatóak a ONE FASHION DEBRECEN üzletében. 

 ( www.facebook.com/ONEFashionDebrecen  )

December start!
December 03. 2016
Párizs, ezt látni kell!
November 28. 2016
 

Mint minden nő, én is nagyon régen vágytam már Párizsba utazni. Így amikor egy reggel a Class Fm műsorában az Utazómajom bloggere volt a vendég, a terv megfogalmazódott bennem. Ha tényleg létezik olcsó utazás, miért ne próbáljuk ki? Ahogy beértem a munkahelyemre, egyből elkezdtem követni az oldalt és onnantól nem volt megállás. Tervezgetünk, számolgattunk és hát megtaláltam…

Egy posztban Párizs volt az úti cél, így elkezdtem utánanézni és hát szokták mondani, aki keres, az talál is. Így találtam rá a november 14-18 közötti repjegyre két személyre oda-vissza 10.000 Ft-ért, ráadásul Debrecenből (poggyász +10.000). Nem volt kérdés, hogy megyünk. Így bepótoljuk a nyaralást, ami idén nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna.

Indulás és tervezés

Felállítottunk egy listát, hova szeretnénk elmenni és pontosan mit tudunk megnézni, milyen jegyet tudunk előre megvásárolni, amivel esetleg spórolunk vagy elkerüljük a sorban állást, esetleg kényelmesebbé tesszük az utunkat.

A reptér több, mint egy óra távolságra van Párizstól. A bejutásra mi a transzfert választottuk, ami közvetlen a repülő járathoz van igazítva. (http://tickets.aeroportbeauvais.com/Information.aspx)

A retúrjegy 29 euro/fő, kinyomtatva vittük magunkkal, így nem kellett bajlódni a jegyvásárlás keresésével. Kényelmes és gyors, ráadásul a Párizs központjában az 1-es metró vonalában tesz le.

Debrecenből reggel 7:15-kor indult a repülő így 11-kor már Párizsban voltunk. Mivel az apartmanunkat csak délután tudtuk elfoglalni, a City-locker csomagmegőrző szolgáltatást választottuk a szállásunkhoz közel, hogy ne kelljen magunkkal cipelni a bőröndöt. Még sose használtam ilyet (7 euro/bőrönd), de nagyon szimpatikus a rendszer és tökéletes, biztonságos megoldást ad. Mi kettőt foglaltunk, mert éltünk a gyanúperrel, hogy egybe nem fér be a kicsi és nagy bőröndünk. Nagyon fontos, hogy csak online lehetséges fizetni, kódokat kapsz, ami nyitja a csomagmegőrző ajtaját és szekrényét.

Hétfő

Mivel tudtuk, hogy mindent elintézve hétfőn már 12-kor elkezdhetjük felfedezni a várost, az Eiffel-tornyot céloztuk meg először. Az online jegy időponthoz van kötve, mi 14:30-re foglaltunk. Érdemes itt is előre foglalni, mert a lift használat máshogy nem engedélyezett, ráadásul elég nagy sort kell kiállni. Mivel még volt időnk, a torony közelében ebédeltünk és felfedeztük a parkot és a kilátást. A foglalási időpont előtt 10 perccel kell ott lenni a lift lábánál, mi a harmadik emeletig váltottuk a jegyet. Gyönyörű a kilátás Párizs legmagasabb pontjáról, szerencsére az egész várost beláttuk. Viszont novemberben számítani kell arra, hogy ködös idő is előfordulhat.

Annyi fért bele a napba még, hogy elindultunk éjszakai sétára, ahol felfedeztük a Notre-Dame és a Louvre környékét. A mi szállásunk az Marais negyedbe volt, így ezek a helyek könnyen megközelíthetőek voltak. Ha Párizsban vagy, egyből magával ragad a pezsgés, így észre sem veszed, hogy több órán át sétálsz. Még és még akarsz belőle – mi is így jártunk, éjfél fele keveredtünk haza.

Kedd

Sacré Cœur-bazilika, Montmartre, a Notre-Dame és az Invalidusok háza volt a cél. Ezen a napon sétáltunk a legtöbbet, hiszen nem szerettünk volna semmiről lemaradni. Használhattok természetesen tömegközlekedést is, de sok esetben az útvonaltervező alapján ugyanannyi lett volna metróval az út, mint ha gyalog megtesszük. A bazilika ingyenes és különlegesen szép. Aki nem szereti a lépcsőket készüljön fel, lépcsőzni kell.  A Montmartre-on pedig minden másodpercben megállítanak majd, hogy lerajzolnak, aminek van egy fantasztikus hangulata. Festők, képzőművészek és zenészek találka helye, ahol egy kávé mellett el tudsz vegyülni a művész emberek mellett és élvezni Párizs pezsgő mivoltát. A Notre- Dame felfedezése Quasimodo történetét jutatta eszembe, a székesegyházba 9000 ember tud egyidejűleg imádkozni. Az oszlopsor a faragott alakokkal, valamint a rózsaablak lenyűgöző. A csigalépcsőn lehet feljutni a tornyok lábáig, ahol a vízköpő szobrok mellől kilátás nyílik Párizsra. Jó időben nagyon messzire el lehet látni.

Az Invalidusok múzeumnál csak Napóleon sírját volt már időnk megnézni, mert zárt 17 órakor a múzeum. Mi is meghajoltunk a nagy császár előtt, hiszen úgy van kialakítva nyughelye, hogy mindenképp leszegd a fejed.

Amit az indulás előtt eldöntöttem, meg kell kóstolnom a Ladurée-ben a macaront, így ezután a Champs-Élysées-hez vettük az irányt. Meglepetésünkre karácsonyi vásár fogadott minket, ami egyből szerelembe ejtett. Szerintem, ha akarnám se tudnám leírni, ezt LÁTNI KELL.

Szerda

Versailles maga a pompa, rengeteg séta és felbecsülhetetlen fényűzés, ami körül lengi az egész helyet. A RER-rel könnyű a kijutás és élmény is a két szintes vonaton utazni. Rengeteg túra közül választhatunk, mi Audio Guide-os, angol nyelvű programot választottuk. Majd a hatalmas kertben sétáltunk több órát. A nagy távolságokat golf kocsival tudjátok csökkenteni. Este ismét a Champs- Élysées volt az úti cél, ahol találtunk egy magyar standot, ahova kedd estétől minden nap vissza tértünk forralt borozni és elmerülni a karácsonyi vásár dallamai között.

Csütörtök

Talán a legkedvencebb napom. Először úgy gondoltam, ellátogatunk az óceán partra, viszont ezt Párizst látva egyből elvetettük – majd ha egyszer visszajövünk. Egy fix programunk volt, a Louvre délután és séta a Tuilériák kertjében. Ezután újra Eiffel torony, Notre- Dame, a Shakeaspeare and Company felfedezése, ami egy világhírű könyvesbolt, és itt beszereztem a bloggerek egyik bibliáját,  Garance Doré-tól a Love, Style, Life-ot. Amikor belepecsételte az eladó a bolt logóját, ugráltam örömömben, mint egy kis gyerek.

Talán ezzel mindent elmondok Párizsról: SZERELEM, STÍLUS ÉS ÉLET!

xoxo, Anita,

Csipke ősszel
November 02. 2016
Őszi reggelek
Október 24. 2016

Sziasztok!

Hoztam nektek egy mini bejegyzést. Ismét rohanok egyik helyről a másikra, szerintem sose fogom utol érni magam. Na jó, remélem igen. Videó bejegyzést is régen csináltam, és már több ötletem is van, szóval lassan neki ülök. Sőt, még a divathetes bejegyzés is várat rám.

De most néhány tipp, hogyan éljük túl a borongós reggeleket:

Az őszi időszakban nagyon szeretem a különleges mellényeket, mert egy egyszerű szettet is tökéletesen feldob és ad neki valami pluszt, ami az esős hajnalokon, valljuk be, sokat jelent. Munkába menet a bőrdzsekire veszem a mellényt, ha pedig beértem a felső felé kerül. Ha pedig egy elegáns szettet akarok kreálni, egy övvel összehúzom, hiszen egy átlapolós ruha fazonnál nincs jobb. Ezt Lakatos Márk is megmondta.

A szezon másik nagy kedvence a hímzett farmer. Sok-sok fazont találtok a polcokon. Már korábban mutattam nektek egy boyfriend fazont, bejegyzés itt: http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/187-you_horse--me_-unicorn

Én már nyár vége óta szemeztem ezzel a mintával, és amikor megláttam az IL NIDO webshopján, nem volt kérdés: kell és kész.

Most megyek is, mert a héten Halloween kiállítást építünk a Fórumban és egy pár éjszaka a tökökről, szalmabálákról és a varázslásról fog szólni.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, hogy miből lesz a cserebogár, kövessetek Instagramon is: www.instagram.com/szucstarcsaanita

OUTFIT:

Mellény és nadrág: IL NIDO, ing: H&M, Nyaklánc: Avocada, Cipő: Zara

Fotó: Kiss Lóránt

Méregzöld hatás
Október 13. 2016

OUTFIT:

Mellény: A Butik, Felső: Magenta Debrecen, Szoknya: Zara, Cipő: Impress, Táska: Promod, Nyaklánc és karkötő: Six 

Fotó: Kiss Lóránt 

Bor, mámor és Provence
Október 12. 2016

Sziasztok!

Mára egy különleges bejegyzést hoztam nektek, ami egy kicsit gasztronómia, kicsit én és az élet élvezete.

Ahogy elkészült a szépséges konyhám, úgy kezdett el érdekelni a főzés művészete. Na jó, előtte is főztem, de most valahogy imádok finomakat alkotni, közben jazz zenét hallgatni és egy finom, különleges bort kortyolni.

Mivel mindketten az olasz konyha szerelmesei vagyunk, ezért leggyakrabban a tészta ételek kerülnek terítékre. És hát az olasz konyha meghatározó kiegészítője a bor.

De ne szaladjunk ennyire előre. A bor iránti szerelmem pár éves, akkorra tehető, amikor Pisti barátunk (a Bolyki Pincészet legjobb borásza) egy tavaszi délutánon megismertette velem, hogyan is élvezzük a bor különleges ízét. Sajttál, friss eper, dió – még most is érzem az ízét és a bőrömön a napsugarakat, ahogy a pincészet padjain kóstolgattunk.  Annyira meghatározó volt így érezni a zamatokat, hogy azóta másképpen nézek erre a nedűre.

Kutatások támasztják alá és cáfolják, hogy egészséges e-vagy nem egy pohár bor elfogyasztása. Én amondó vagyok, az őszi időszakra azért is vártam, mert ilyenkor esténként a hűvösebb idő miatt egy pohár bor mellett könnyebb kiengedni a stresszes hétköznapok nehézségeit.

Az októberi bakkancslistám egyik állomása a barátok meghívása egy borvacsorára. Hogyan is fogom kivitelezni?

Sajtokat, almát, szőlőt, aszalt paradicsomot apró kockára vágok majd.  Ezeket tálalom gusztusosan egy tányéron, például fatányéron (amit még Szilvásváradon vettem egy bazárban). Mielőtt nekifogsz a vásárlásnak, azt ajánlom, a neten nézz utána mit ajánlanak melyik típushoz és úgy garantált lesz a lenyűgözés. Ha még néhány apróságot is megtanulsz a borról, a siker nem marad el.

Az, hogy milyen ételhez, milyen bor illik, egy külön bejegyzést igényelne, viszont ajánlanék nektek egy különleges borkereskedést, ahol rengeteg minőségi borból választhattok, melyek Magyarország legkedveltebb borvidékeiről származnak, különleges odafigyeléssel válogatva. Mindenben segítenek nektek, ráadásul az áraik is barátságosak. Finomabbnál finomabb kedvenceket mutattak nekem az elmúlt időben, amiért nagyon hálás vagyok. Ők a Borháló Borkereskedés.

Keressétek bizalommal őket a Debrecenben a Péterfia utcán. Illetve Facebook oldalukon: (www.facebook.com/BorhaloDebrecen )

Plisszir
Október 05. 2016
You:horse, Me: Unicorn
Szeptember 30. 2016

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én éppen most próbálok kikászálódni egy jó hosszan elnyúló betegségből! Másfél hét kényszer pihenőt kellett beiktatnom az előző héten ráadásul a sok Divathét-i teendő miatt, nem mondanám, hogy sikerült kifeküdnöm a betegségem.

De sebaj, itt vagyok es a divathét is elstartolt! Már túl vagyunk az első napon! Nagyon jó érzés viszont látni azt a sok munkát abban az egy órában, amikor a színpadra varázsoljuk a show-t! Rengeteget dolgoztunk 4-en, a lányaim igazán kitettek magukért!

Aki kíváncsi a showra vasárnapig minden nap 17 órától betekintést kaphat a legújabb őszi trendekbe sztár műsorvezetőkkel a Fórum színpadán! Hogy hogyan zajlottak az előkészületek, hogyan találtuk ki a témát, milyen is a főpróba? Készülök egy bejegyzéssel, amiben elmesélem majd nektek az elejétől a végéig- csak legyen vége a hétnek!

Az outfit-ek terén a divathét hetében inkább a kényelemre törekszem! A főpróbán például már a sportcipőt is húztam magam után annyira fájt a lábam! Így a mai szett egy sportos-nőies darab, figyelmet szentelve a kényelemre!

Rengeteg ötletet kaptam tőletek miről írjak a Facebookon, ami inspirálóan hatot és az ötletek gyűlnek és gyűlnek már csak a megvalósításra várnak mozgalmas őszre számítok, amit remélem sikerül kiviteleznem!

A póló szerintem magáért beszél: You: Horse, me: Unicorn!

Legyen szép napotok,

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Marc Cain, Felső: Pull & Bear, Nadrág: Zara, Táska: Mango, Ékszer: Six, Cipő: Adidas 

Fotó: Kiss Lóránt, Smink: Dobó Krisztina

Lace and brown
Szeptember 16. 2016
Szülinap másodjára
Szeptember 02. 2016

Még emlékszem arra a nyári délutánra, egész nap azon rágódtam, kezdjek-e bele vagy sem. Ott állt az oldal, készen volt olyan, amilyennek megálmodtam, mégis rengeteg kétely és félelem volt bennem. Feltöltöttem az első képeket és amikor láttam az eredményt, tetszett. Rájöttem, hogy akarom ezt úgy, ahogy van. Aztán jött minden…

Tegnap volt két éve, hogy szeptember elsejével útnak indult ez a szerelemgyerek. A munkámban ez volt az a rész, ami még annyi ehetőséget rejtett, hogy mindenképp tovább akartam vinni, fejlődni, tanulni, saját tapasztalatokat szerezni. Néha hibáztam egy-egy szettel, volt, hogy meggyőztek egy-egy ruhával kapcsolatban, hogy viseljem és amikor a fotók ott voltak előttem, inkább úgy döntöttem, nem publikálom. És igen, hallgattam a saját stílusomra, azokra az újdonságokra, amik megtetszettek és maradtam „Én” magam.

Így csalt szemembe könnyeket az, amikor valaki bement az egyik üzletbe és az egész szettemet megvett, vagy amikor az utcán felismertek, vagy hogy tegnap a 40 lufimmal azt éreztem, hogy igazán megünnepeltem a sok-sok munkát, amit beletettem és beletettünk.

Nagyon köszönöm a két fotósomnak, akik a munkájuk mellett szakítanak rám időt és eltűrik a néha rossz, néha bolondos kedvemben. Ők Porció Norbert és Kiss Lóránt – örök hála.

A bejegyzésben mindenképp szerettem volna egy szülinapi ruhát. A Lipsclothes tervezőjével, Füri Zsanettel már nagyon régóta tervezünk egy közös munkát. Imádom Zsani az elszántságát és az ötleteit is, ahogy figyel az apró részletekre egy-egy ruha kialakításánál. Így esett a választásom az Imola ruha fehér változatára, amiben tökéletesen éreztem magam.

Köszönöm Zsaninak, hogy a ruhát rám tervezte és hogy időben elért hozzám. Már az őszi kollekció is készül, amit személy szerint is nagyon várok. A Facebookon a következő oldalon éritek el, érdemes követni: www.facebook.com/lipsclothes

A lufikért meg külön köszönet a Party Box Debrecen csapatának (www.facebook.com/PartyBoxDebrecen) akik a legprofibbak a rendezvény kellékek választékában és a kiszolgálásban. Boltjukban mindent megtaláltok, ami lánybúcsúk, zsúrok, szülinapok szervezéséhez kötelező.

Tartsatok velem továbbra is, köszönöm, hogy itt vagytok,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruha: Lipsclothes, Cipő: Cipőfalva, Kiegészítők és táska: Bijou Brigitte,

Külön köszönet a Party Box Debrecen csapatának a sok szé lufimért. 

Helyszín: Hotel Lycium 

Fotó: Kiss Lóránt 

Smile day or sale day
Augusztus 22. 2016
Powder pink
Augusztus 14. 2016
Butik Design Rooms
Augusztus 07. 2016

Már messziről látod megérkeztél – az épületet nyugalom hatja át és olyan, mint ha egy páratlan új világban lennél. Különleges élmény, amit át kell élned neked is.

Mosollyal fogadnak és azonnal azt veszed észre, hogy mezítláb a medence hőmérsékletét nézed, hallgatod a nyugalmat, nézed a kertész által tökéletesen megformált zöld sövényt és pillanatok alatt kikapcsolsz. Új dimenzió születik – telefon kikapcs és máris töltődik a szervezeted.

Az épület berendezése minden igényt kielégít, hiszen egyszerre modern és otthonos eleganciával van párosítva.  Ha szereted megélni a pillanatot, mindenhez hozzá kell érned, hogy valójában itt vagy. Már az előtérben otthonos környezet fogad, finom limonádéval párosulva és a reggeli illatával a levegőben. 

Abádszalók 160 km Budapesttől és Debrecentől is csak másfél óraára van. Hat szoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyeknek berendezését a Tisza tó különleges élővilág inspirálta: Tűz, Víz, Jég, Tölgy, Madár, Csónak. Így a tábortűz, az üdítő víz, a jégbe fagyott nádas, a természet lágy öle, a madarak világa és egy Tisza tavi csónakázás kísér nyugovóra álmunkban.

A vendégek kényelmét egy 14 nm medence és finn szauna is tökéletesíti.

Mi a Csónak szoba kényelmét élveztük, ami letisztultságával és design bútoraival a Tisza tavi csónakázás felejthetetlen élményét adta át.

Plusz

Amikor már úgy érzed, a pihenést nem tudod fokozni, megkapod a kulcsod a Csapcséhoz. 180nm egyedi kialakítású úszóstég (Beach), pár száz méterre a Butik Design Room-tól a Tisza tavon fokozza az élményt. A vízi sport szerelmesei kipróbálhatják a flyboard-ot vagy éppen az air sup-ot. De motorcsónakozhatunk és kerékpárral is felfedezhetjük a tó körüli élővilágot.

Aki szeretne elbújni a világ elől, piheni úgy, ahogy a Királyok és Királynők pihentek, ide el kell látogatnia. Az élmény és a természet közeliség garantált lesz.

OUTFIT:

Barack ruha: Sugarbird Debrecen, Kék bikini: Tezenis, Fekete body és fejpánt: Zara, Fekete strandruha és bikini: H.R.V.T. Debrecen 

Köszönöet a helyszínért a Butik Design Roomnak és Szabó Kinga tulajdonosnak.

Fotók: Kiss Lóránt 

Eszményi ízek - chocoMe
Augusztus 04. 2016
Summer and me
Augusztus 01. 2016

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én éppen az első egyedüli estém töltöm a közös kis otthonunkban a három Rosszcsontunkkal (vagyis nem is egyedül). Nudli mellé még érkezett két kis szürke cica: Hamu és Müzli. Jelen felállás szerint így teljes a mi kis családunk.

Most először lesz egy kis én időm, persze hiányzik ilyenkor a férjem, de néha jó kikapcsolni vagyis csak magamra gondolni, azt enni, amit csak akarok, éjszaka 1-kor Didot bömböltetni. Szerintem tudjátok, mire gondolok, nem kell magyarázkodnom és végre haladok a bloggal. Bevallva ezek az esték a blog posztjaimé megfűszerezve egy kis illatgyertyával, valami romantikus filmmel és csak olasz kajával. Egy pici ÉN IDŐ.

Ez a fotó sorozat szerintem az egyik legjobb mostanában. A szoknyával és a felsővel is régóta szemezgettem már. Ráadásul együtt 5000 Ft-ba került. Nyílván így nem megyek be dolgozni, de délutánra vagy egy hétvégi outfitnek szerintem tökéletes. A fotók Norbit dicsérik.

Legyen szép estétek,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Felső: Zara- Sale - 2000 Ft, Szoknya: Pull & Bear - 3000 Ft, Táska: Parfois, Kendő: Bijou Brigitte, Cipő: Mango - New Collection

Fotó: Porció Norbert - Tri Lite Stúdió

Dress code - magyar tervezők
Július 29. 2016
Fesztiválra hangolódva
Július 14. 2016
Tezenis Pool Party
Július 13. 2016

Minden nő álma az, hogy a középpontba kerüljön! Egy mesés délutánt töltöttünk el többedmagammal a budai Bródy Villában / Writer Villa , az egyik legprominensebb helyszínen.

Kedden egy email fogadott: Kedves Anita! Vedd fel velünk a kapcsolatot a Tezenis egy eseményével kapcsolatosan. Titkon mindig erre vágytam, sokan megkérdezik tőlem, mi a célom a bloggal, mit szeretnék elérni. Erre azt szoktam felelni, hogy ez egy álom, egy megvalósítás, amiben kiteljesedem. De ha szívemre teszem a kezem, inspirál az ilyen cégekkel való együttműködés, kapcsolat és tanulás, amit minden egyes alkalommal 100% töltök magamba.

Azonnal csörögtem és felvázolták az eseményt, én pedig ugráltam: Igen! Át kellett szerveznem a követező napom, de sikerült!

Reggel már úton voltam, izgalommal és félelemmel töltött el, milyen is lesz az egész? Mi lesz pontosan a feladat, hogyan fogok helyt állni?

Aztán minden ment a maga módján: a LanceCom csapata tökéletesen megszervezte az egész napunkat. Cabrióval érkeztünk a helyszínre, aminek a vezetését megnyertem - így kezdeni a budapesti vezetésem, hát mit ne mondjak, izzasztó volt, főleg hegymenetben. :)  A Bródy Villa csak prominens vendégeket fogad, külön szabályokkal az ott tartózkodásra. Például Rowan Atkinson több hónapot pihent itt. Több száz éves fák, óriási medence, Zsolnay kút és ámulatba ejtő látvány.

De milyen is egy ilyen esemény?

Egy fürdőruha tenger várt az egyik szobában minket. Szabadon választhattunk magunknak és utána irány a medence. A jelige „Érezzétek jól magatokat!” volt - szerintem a képek alapján ez sikerült is. Aztán új fürdőruha - bevallom ennyit nem öltöztem egy medencés buliban sem. Na de itt élveztük. Koktélok, welcome sajttál és rengeteg nevetés. Észre sem vettük, hogy forog a kamera. Az eseményről videó felvétel is készült, amit nagyon várok már. Ahogy elkészül nektek is megmutatom majd.

Tezenis bikini

A bikinik minden igényt kielégítenek. Cipzáras kiegészítőkkel, különleges több pántos részletekkel fűszerezték meg a fürdőruhákat.

Az idei nyár egyik alap elképzelése: mixeld a bikinid. Tehát mindent mindennel. Így trendi a virágost egy fekete alsóval vagy akár a katona zöldet egy fehér alsóval hangsúlyozni.

Nekem még is a favorit a lézer vágott kék bikini volt, ami tökéletesen alkalmazkodott mindennel. Kiemelte azt, amit ki kell és eltakarta azt, amit el kell.

Szóval mindenképp favorit.

Találjátok meg Ti is a Tökéleteset! Nekem sikerült és köszönöm a lehetőséget, hogy közelebbről is megismerhettem ezeket a termékeket és beleleshettem egy nagy cég marketing tevékenységébe - ami jelentek, 10 pontból 11!

xoxo, Anita,

 

OUTFIT:

Köszönet a szervezésért a LanceCom csapatának! Fürdőruhák: Tezenis <3

A fotózás helyszíne: a Bródy Villa / Writer’s Villa 

A nyár, ahogy én látom!
Július 11. 2016

 

OUTFIT:

Ruha: Zara- SALE, Táska: Cango & Rinaldi - Doras.hu, Fülbevaló és Napszemüveg: Bijou Brigitte, Saru: Sugarbird Debrecen 

Fotó: Kiss Lóránt

Fel a kezekkel- ONEFASHIONDEBRECEN
Július 04. 2016

Fel a kezekkel! Végre Debrecenben is megvásárolhatjuk a magyar tervezők ruháit! Ezzel nemcsak a magyar divatot támogatjuk, de a különleges darabok bizonyos, hogy nem jönnek velünk szembe az utcán. Divat a magyar!

A ONEFASHIONDEBRECEN üzlet tulajdonosával, Lippai Júliával beszélgettem tervekről, márkákról és  egy különleges eseményről.

Honnan jött az ötlet az üzlet megnyitására?

Úgy két éve egy Fashion Days divatbemutatón találkoztunk először a ONEFashionBudapest két tulajdonosával, Décsi Julival és Dániel Orsival. Mi akkor és ott beleszerettünk a magyar divattervezőkbe, a magyar divatba és az ötletbe, hogy egy olyan üzletet hozzunk el Debrecenbe, ami összefogja a hazai tehetséges divattervezők kollekcióit.

Hány tervezővel dolgoztok együtt és kik ők?

Jelenleg 12 divattervezőnk van, ebből 6 ruhatervező ( DORAABODI, 1975, THREEE, CAKÓ, ZIGI, WILDPASTEL ), 3 táskatervező ( ANNAMARIA PAP, AGNESKOVACS, DVA), 3 ékszertervező ( KARMAN, BALILLA, DORIDEA ).

Ha egy szóban jellemezni kellene a tervezőket, mit mondanál?

DVA: urbanista

AGNESKOVACS: up to date

ANNAMARIA PAP: klasszik elegancia

1975: letisztult formák

ABODI: extravagáns

Cako: különleges szabásvonalak

Threee: frappáns és menő

Wildpastel: stílus és kényelem

Zigi: magabiztos elegancia

Doridea: természetes könnyedség

Karman: izgalmas, merész

Balilla: játékos formavilág

Miért pont ők?

Eléggé eltérő stílust képvisel mind a 12 tervező, hogy mindenki megtalálja a magához illőt, legyen akár extravagáns, egyszerűbb, sportosan elegáns vagy hétköznapi is a stílusa.

Mitől más ez az üzlet, mint a többi butik?

Mert fiatal magyar divattervezők limitált darabszámú egyedi, de viselhető darabjai vannak, amik nem jönnek szembe az utcán vagy a buliban ;) Aki nálunk vásárol, támogatja a magyar divatot. Végre ki lehet tűnni a tömegből.

Úgy tudom pesti az anyacég. Ha egy másik márka termékét szeretnénk megvásárolni és ott megtalálható, van rá mód, hogy megrendeljétek?

Amit a pesti üzletbe láttok, bármit el tudunk hozatni, meg tudjuk rendeli. Illetve nagyon fontos tudni, hogy a tervezők a két szezon közt vállalják egyedi menyasszonyi ruhák és koszorúslány rucik elkészítését, az igényeknek megfelelő árakkal. És a meglepő, hogy néha olcsóbban is, mint a bérlés. 

Mi most a te személyes kedvenced?

Az a helyzet, hogy én minden tervező kollekciójában megtaláltam a nekem tetszőt.  Amikor személyesen találkoztuk a tervezőkkel, csúcs szimpatikus volt mindenki. Bárkivel elmennék bulizi! ;))))

Na de mégis, mi most az abszolút favorit?

Az én véleményemnél fontosabb, hogy a vásárlók mit szeretnek. Az Ő véleményük alapján eddig a Threee a favorit.

Mikor érkezik az őszi kollekció? A tervezők változnak majd?

Az őszi kollekciót szeptembertől kezdjük majd el csepegtetni és előfordulhat, hogy változnak a tervezők is - akár közkívánatra is ;)

Úgy tudom, jövő héten egy tervező is meglátogat titeket egy Night Shopping-os esemény keretében?

Jövő hét pénteken, július 8-án este 6-tól 10-ig Night Shopping lesz az 1975 két divattervezőjével, Kupi Szimonettával és Györe Nikolettával. Egy limitált szériás kapszulakollekciót hoznak el. Mindenből csak 1 db készült, kb 40-50 db lesz összesen. ÉS!!! Minden darabra, az újakra is -30% kedvezmény lesz. Plusz egy kis pezsivel kedveskedünk mindenkinek.

Mik a jövőbeni tervek, hogy látod az üzletet fél év és egy év múlva?

Folyamatosan szervezünk különböző eseményeket, szeretnék a helyi közösséget megismertetni a magyar divattervezőkkel és trendekkel. Egy éven belül reméljük, hogy a régió meghatározó divatüzlete leszünk. Mindenkinek a ONEFashionDebrecen fog először eszébe jutni ha divatról lesz szó.

Indul a mandula!
Június 19. 2016

Úristen, nem is tudom, mióta készülök ezt a posztot megírni. Az igazság az, hogy mindig volt valami, ami miatt halasztottam, csúsztattam a megjelenést. A költözést nem úgy terveztük, hogy az utolsó napokban napi 22 órát pakolunk, festünk és még sorolhatnám. Úgy gondoltam, marad majd idő a pakolásra is, ehhez képest az utolsó nap még a legkisebb dolgok össze-vissza voltak. Így lett a rendszerező pakolásból  egy össze-vissza kapkodás. Majd egyből vissza dolgozni és ott is helyt állni.

Emellett volt bennem egy kis félelem is, hogy mit fogtok szólni hozzá, mi lesz a visszhang, kell-e egyáltalán ez a piacra. Nagyon régóta, ha tetszik egy-egy ruha, szoknya, felső, levarratom. Sokszor nem találom meg azt a modellt az üzletekben, amit megálmodtam. Ilyenkor lerajzolom, kivágom a magazinokból, kézzel-lábbal elmutogattam, hogy mit szeretnék az én ügyes varrónőmnek és már készül is a darab. Aztán egyre többen kérték tőlem, hogy ők is akarnak ilyet. Így lett gazdagabb a ti gardróbotok a Daalarna shown viselt ruhámmal vagy éppen az Instyle-Maybelline versenyre készült toll szoknyámmal. Sőt, az egyik barátnőm pénteken az új asszony táncát egy ilyenbe táncolta, ami óriási elismerés. Még most is a hideg futkos a hátamon, ha erre gondolok. Persze rengeteg fotóval jövők majd róla.

De hogyan jött az egész? Mindenképp egy kapszula kollekciót szerettem volna, ahol a ruha rátok készül, az általatok leadott méretek alapján. Egy ruha attól különleges, hogy tökéletesen áll rajtad. Konfekció méreteket bárhol találtok, viszont a YOUR DRESS- YOUR SKIRT szoknyákat te fogod először viselni, ráadásul Rád szabva.

A szoknyák rendelésre készülnek, az elkészítési idő 8-10 munkanap. A fizetés előre utalással történik. A méreteket ti méritek le otthon egy megadott sablon alapján.

Fogadjátok szeretettel: YOUR DRESS-YOUR SKIRT <3

xoxo, Anita

BLAIR SKIRT: Hossz: térd felett, Derék: masnis megoldással (fix), Rendelhető színek: mályva, citrom, narancssárga, rózsaszín,ekrü, fekete, babakék, sötétlila, sötétkék Méret: az általad megadott méretek alapján! Fizetés: előre utalással Elkészítés: 10 munkanap

BLUE IVY SKIRT: Hossz: bokáig, Derék: gumis megoldás, Rendelhető színek: mályva, citrom, narancssárga, rózsaszín,ekrü, fekete, babakék, sötétlila, sötétkék Méret: az általad megadott méretek alapján! Fizetés: előre utalással Elkészítés: 10 munkanap

LARA SKIRT: Hossz: térd felett, Derék:gumis megoldás, felár ellenében masnis megoldással is rendelhető, Rendelhető színek: mályva, citrom, narancssárga, rózsaszín,ekrü, fekete, babakék, sötétlila, sötétkék Méret: az általad megadott méretek alapján! Fizetés: előre utalással Elkészítés: 10 munkanap

LILY SKIRT: Hossz: térd felett, Derék: gumis megoldás, felár ellenében masnival is rendelhető, Rendelhető színek: mályva, citrom, narancssárga, rózsaszín,ekrü, fekete, babakék, sötétlila, sötétkék Méret: az általad megadott méretek alapján! Fizetés: előre utalással Elkészítés: 10 munkanap

ROSE SKIRT: Hossz: bokáig, Derék: gumis megoldás, felár ellenében masnis megoldással is rendelhető, Rendelhető színek: mályva, citrom, narancssárga, rózsaszín,ekrü, fekete, babakék, sötétlila, sötétkék Méret: az általad megadott méretek alapján! Fizetés: előre utalással Elkészítés: 10 munkanap

KLARA SKIRT: Hossz: térd felett, Derék: gumis megoldás, felár ellenében masnis megoldással is rendelhető, Rendelhető színek: mályva, citrom, narancssárga, rózsaszín,ekrü, fekete, babakék, sötétlila, sötétkék Méret: az általad megadott méretek alapján! Fizetés: előre utalással Elkészítés: 10 munkanap

 

 

OUTFIT:

Szoknyák: YOUR DRESS, YOUR SKIRT - rendelésre! Rendelés leadható az info@fashionandcity.hu, szucs.tarcsa.anita@gmail.com e-mail címen vagy a blog Facebook oldalán: https://www.facebook.com/FashionandCity/

 

A mosoly és ami mögötte van
Június 02. 2016

A költözés folyamatában elég nehéz összeszednem magam, és erőt venni, hogy írjak nektek. De annyira aranyosak vagytok, hogy üzenetekben bíztattok, hogy gondoltam írok nektek. Olvastam egy bejegyzést vagy egy hónapja, hogy mivel ne kezdjük a posztokat. Az egyik fő pontja az volt, hogy sose írd, fáradt vagy, mert sajnáltatod magad. Gondoltam oké, rendben, megfogadom. Viszont abba is belegondoltam, jó olyan bloggernek lenni, akinek egész nap csak ez a dolga – tisztelet a kivételnek. Mi van azokkal, akik olyan munkát végeznek, hogy a blog egy szerelem és az idő, amit ráfordítasz a családodtól, barátaidtól vagy éppen magadtól veszed el. Így hát most itt egy őszinte vallomás a pakolás rejtelmeiről – és igenis fáradt vagyok, tanács ide vagy oda.

Több hete a bizonytalanságban élünk, mikor kapjuk meg a GO feliratot a házunkkal kapcsolatban és indulhat a mandula. Pár hete fura érzés kerített hatalmába: az utóbbi időben egy picit pánikolós lettem. Nehezen kaptam levegőt, vagy éppen az érzelmek hadát vívtam, pillanatok alatt sírtam vagy éppen nevettem magamon. Nem mondtam ki, mi a baj, majd amikor felvilágosítottak, hogy igen, ez az első helyzet az életemben, amikor valami nem rajtam, vagyis rajtunk múlik. Ki vagy szolgáltatva, vársz arra, hogy kész legyen …. ha kész lesz és mindig ott van a „ha”.

Nehéz volt belátni, de muszáj volt egy kis szünet, nyugalom, munka nélküli napokat tartani. Öt éve dolgozom a Fórum Bevásárlóközpontban mit stylist, de úgy, hogy itthon legyek szabadságon még nem volt. Persze nyaralás stb. igen, de hogy itthon legyek csak úgy, még soha.

Egyből tudtam, hogy a szervezetemnek is szüksége van egy kis energiabombára, ezért a természetgyógyászom javaslatára elkezdtem szedni a Nahrin Q10 kapszulát és Articsóka kapszulát. Q10 nem véletlen, hogy csodaszerként beszélnek róla, hiszen növeli az állóképességet, segíti a fogyást és antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat is. Erre most nagyon szükségem volt, hiszen mikor nincs energiám ez a kapszula erőt ad. Az articsóka javítja a stressz feldolgozást, jól hangzik úgye?

Persze fejben is helyre kellett raknom a dolgokat. Mi lesz ezután, izgalom, kíváncsiság és egy csipetnyi félelem is párosult bennünk. 

Most a költözés van napi renden, néha felkiáltok, hogy ennyi cipője és ruhája hogy lehet valakinek. Az a típus vagyok, aki ragaszkodik mindenhez. Persze a felhívásomnak köszönhetően néhány ember jól jár majd, mert a kiválogatott dolgok jó helyre kerültek, fognak kerülni.

Ma új időszámítás kezdődik. Szurkoljatok nekünk,

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Kantáros szoknya: Pull & Bear, Felső: Magenta Debrecen, Táska: Parfois, Nyaklánc: Bijou Brigitte, Cipő: Cango & Rinaldi - Doras.hu - www.doras.hu

Fotó: Porció Norbert - Tri lite Stúdió

Bunny love
Május 17. 2016
Új hónap - új dolgok
Május 09. 2016

A május rengeteg újat rejteget számomra, hiszen ha a mestereink jól haladnak, a hónap végével teljesül egy álmunk és beköltözünk életünk első közös otthonába. Ám idáig rengeteg buktatóval és bürokráciával kellett megküzdenünk. Egy mese következik, hogyan építi fel egy lány és egy fiú saját közös kis „várát” és élnek, amíg meg nem halnak.

Mikor összeházasodtunk álmodni sem mertünk arról, hogy saját otthonunk lesz, örültünk, hogy vagyunk egymásnak, takarékoskodtunk, mint minden fiatal. Aztán augusztusban minden máshogy alakult, jött egy kósza ötlet, hogy miért nem nézelődünk. Mivel mindketten kertes házban nőttünk fel, egyből arra kacsingattunk, viszont hamar be kellett látnunk, ez csak álom marad. Mindenki azzal nyugtatott minket, nem kell az nektek, mindketten sokat dolgoztok! Majd lassan az is alakul, kezdjetek egy kisebbel. Aztán elkezdtük nézegetni a társasházakat, szerencsére az otthonteremtési projekteknek köszönhetően ezek az ingatlanok még borsosabb árakat mutattak. Ráadásul tudtuk, hogy a mi kereteink is határosak. Emlékszem épp, hogy hazaértem és mindketten azon kaptuk magunkat, hogy felújítandó házakat nézegetünk. Ráböktem egyre és elkezdődött minden.

Kiderült, hogy gyorsan kell döntenünk, mert több vevő is érdeklődik. Minden követ megmozgattunk és így szeptember 30-án a Fórum divathét forgatagában ház tulajdonosok lettünk. Ezután még rengeteg papírmunka, bankban töltött nap várt ránk.

Ahogy minden a helyére került jött a tervezés, tervezgetés, mi hova, hogyan. Mit cseréljünk, mi maradjon. Szerettünk volna egy külön hálószobát, konyhát, nappalit és plusz egy szobát. Mire kitaláltuk, hogy miként tudunk elrendezni mindent, az ősz hajszálak éjszakánként előbújtak fejünkön. De végül tényleg mindenki megveregette a vállunkat, ez így szuper lesz és mindennek lesz helye J

Amikor megveszel egy ingatlant, úgy vagy vele haladni akarsz, főként én! Nem vagyok az a türelmes típus, mindent azonnal akartam. Viszont mire minden összeg a megfelelő személyhez jutott, beköszöntött a hideg - amiben elég nehéz bármit is haladni. Így telt el a karácsony, január és február. Majd jött a tavasz és vele beindult a gépezet, minden ment a házból, egyedül a tető és a falak maradtak.

Most már a végén tartunk, sőt így vagy úgy, de május végén a lakást, ahonnan férjhez mentem, ami az első közös otthonunk volt, el kell hagynunk. Szóval izgalom és lassan pakolás veszi kezdetét. De júniusban már a legény és a lány a saját várában tervezgeti a jövőt.

Persze megpróbálok majd ugyanúgy veletek lenni ebben a hónapban is. Viszont ha eltűnnék napokra, ez lesz az ok. Ha minden a helyére került ígérem, jelentkezem.

Addig is fogadjátok szeretettel az új outfit posztom, amit a turbán ihletett. A nadrág Zara szerzemény, utolsó darab volt a Váci utcán, nem volt szívem otthagyni. Ez az utolsó darabos kifejezés nálam mindig kattanást okoz! Ti hogy vagytok ezzel? Na, de ezt majd egy következő bejegyzésben J

xoxo, Anita

OUTFIT:

Felső: Pull and Bear, Nadrág, cipő és táska: Zara, Karkötő és nyaklánc: Bijou Brigitte, Turbán: Stradivarius

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert

 

Bomber jacket
Május 01. 2016

OUTFIT:

Bomber: Mango, Felső és szoknya: Stradivarius, Táska: Cango & Rinaldi - Doras.hu, Nyaklánc: Bijou Brigitte, Cipő: Cipőfalva

Fotó: Kiss Lóránt

Katona kabátot elő!
Április 26. 2016
Maybelline IT Girl - Esti look
Április 19. 2016

Sziasztok!

Estére elhoztam nektek az Instyle- Maybelline IT Girl pályázatának második szettjét. Avagy, én mit viselnék a New York-i Fashion Week-en egy esti partin. A szett különlegessége, hogy a szoknyát én terveztem. Most ezt a különleges toll szoknyát extra limitált számban több színben megrendelhetitek az info@fashionandcity.hu oldalon.

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Dzseki: Mango, Felső: Zara, Szoknya: saját tervezés - (RENDELHETŐ: info@fashionandcity.hu, több színben limitált darabszámban) Cipő: Cipőfalva, Kitűző, fülbevaló, táska: Bijou Brigitte Smink: Maybelline Affinitone Mineral alapozó Sand árnyalat, Maybelline Affinitone korrektor: Sand árnyalat,  The Nudes szemhéjpaletta, Maybelline the Falsies Volum Express szempillaspirál, Master Precise tus és Color Sensation Plushest Pink rúzs.

Fotó: Tri Lite Stúdió -Porció Norbert. Köszönet a helyszínért a Butiq-nak és Demeter Évinek.

Maybelline IT Girl - Nappali look
Április 18. 2016

Valahogy déjá vu érzésem van. Tavaly ilyenkor, amikor megláttam, hogy az Instyle stílusnagykövetet keres, azonnal gondolkodni kezdtem, mit adjak be, hogyan írjam le a zsűrinek miért engem válasszanak. Egy lehetőségnek gondoltam az egészet, ki akartam próbálni magam. Emlékszem, divathét közepén minden másodpercem be kellett ossztani, hogy kész legyen a jelentkező videóm. Éjszaka megírtam a pályázatot, a videó pedig bemutatott engem. Ahogy elküldtem a jelentkezést, már másra koncentráltam, nekem addig tartott az egész verseny. Úgy voltam vele, a feladatot teljesítettem, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy hét múlva csörög a telefonom, hogy engem választottak.

Így ismertem meg kb. egy éve az Instyle csapatát, aminek köszönhetően bemutattam Debrecent az online Instyle oldalon. Később elkészítettem az első vlog videóim, mivel az Instyle csapata engem választott, hogy vlogoljak az oldalukon. Az Instyle-os Daalarna cikkem pedig maga a tervező csapata osztotta meg a hivatalos Facebook oldalán, így tízezres olvasottságot generálva,

Pár hete ismét találtam egy pályázatot az Instyle oldalán: a Maybelline és az Instyle keresi az IT Girl-t. Vagyis légy te, az a lány, aki kiutazik a Maybelline által New Yorkba, a Fashion Week-re. Mivel ismét a divathét közepén találtam meg a pályázatot, pár napom maradt arra, hogy kitaláljam mit is adok be a zsűrinek. A feladat két szett elküldése volt: egy nappali és egy éjszakai, amit felvennél a Fashion Weekre. Szerencsére Norbi, a Tri Lite fotósa a segítségemre volt, hiszen nélküle nem készültek volna el a képek.

A nappali look-nak egy letisztult fehér zakót választottam, amit élénk rúzzsal párosítottam. Az esti look, (amit holnap este hozok majd nektek) különlegessége, hogy a szoknyát én terveztem és rendelésre akár meg is vásárolható. Mivel pár darab, pontosan 2-3 készül belőle, extra limitált.

Holnap találkozunk,  

xoxo, Anita

OUTFIT:

Zakó és nadrág: Mango, Top: Zara, Táska és kiegészítők: Bijou Brigitte, Cipő: Zara Smink: Maybelline Affinitone Mineral alapozó Sand árnyalat, Maybelline Affinitone korrektor: Sand árnyalat,  The Nudes szemhéjpaletta, Maybelline the Falsies Volum Express szempillaspirál, Master Precise tus és Color Sensation Vivid Rose rúzs.

Fotó: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert

Púder mellény
Április 11. 2016
Yellow coat and shoes
Április 08. 2016

OUTFIT:

Kabát, felső és nadrág: IL NIDO www.ilnido.hu

Cipő: Cipőfalva (tipp színben is) http://bit.ly/1S197LF

Karkötő: Chillearings 

Fotó: Kiss Lóránt, Smink: Bodó Kitti 

Budapesti este
Március 25. 2016
Jeans and brown
Március 20. 2016

 

OUTFIT:

Kabát: Mango, Felső: Envy, Szoknya: C&A, Táska: Parfois, Kulcstartó: Tally Weijl, Szemüveg: MK- Vision Express Cipő: Cipőfalva  http://bit.ly/1RtuzM6  

Fotó: Kiss Lóránt, Smink: Pelei Kitti

 

Tökéletes kiegészítő a mindennapokban
Március 16. 2016
LA FEMME
Március 15. 2016

Amikor kimondod a boldogító igent, remeg a gyomrod, a lélegzeted kapkodó és próbálsz minden másodpercet elraktározni, hogy elmeséld majd az utókornak, milyen is kimondani az örökké tartó igent.

Mint minden ember, én is megküzdöttem a boldogságért, amit végül lassan már 5 éve az enyémnek tudhatok. Nehéz szavakba foglalni mit jelent nekem. Nélküle értelmetlen az ébredés, savanyú az étel, fakó a természet (csak néhány példát említve...), de ahogy találkozol a te nagy Ő-del, tudod majd, hogy miről beszélek.

Összeszorult a gyomrom, amikor a La Femme szalon tulajdonosa felkért, hogy legyek ismét a kampányfotóinak modellje. Tavaly én mutattam be az első Vera Wang-okat a szalon prezentációjában, így óriási elismerés volt, hogy ismét belebújhattam két csodába is. Nem volt sok időm gondolkodni és hezitálni, hiszen következő nap már ruhapróbára kellett mennem. Amikor felpróbálsz egy menyasszonyi ruhát, teljesen átszellemülsz. Most a hercegnős fazon helyett a letisztult, szexi modellt választottuk nekem. Valahogy a másik fazon nem is állt most közel hozzám.

Ha most mennék férjhez, biztos, hogy ilyen ruhát választanék. Nyitott hátrész, csipke részletek, amiben a nő igazán nő. Más ez a ruha, mint a nagy hercegnős ruhák, a nőiességünk tetőfoka, hiszen tökéletesen követi testünk vonalát. Két modellt kellett bemutatnom a Rosa Clara – Eloisa és a Maggie Sottero - Austin ruháját. Álom volt mindkettő.

A helyszín szépségére nincsenek szavak. Biri közepén egy mesevilág a Le Til Kúria. Virágok és elegancia, humorral és letisztultsággal fűszerezve. Esküvői helyszínnek tökéletes, szerintem többször visszamegyünk majd egy-egy fotó erejéig.

Beszéljenek magukért a fotók,  

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Ruha: La Femme Esküvői Divatszalon: Rosa Clara – Eloisa és Maggie Sottero - Austin.

Fotók: Nagy Károly ( www.eskuvoiriportfoto.hu )

Smink: Bodó Kitti, Haj: Vilicsku Laura

Military nadrág
Március 13. 2016
Az én februárom
Március 11. 2016

Szeretem a februárt, hiszen érkezik vele a tavasz is. Előbújnak a növények, új életre kel a természet!

 Az én szemszögéből hamar eltelt ez a 28 nap, hiszen a munka is beindult, sőt, rengeteg előrelépés is történt a bloggal kapcsolatban is! A hónap elején pár napot a Zemplénben töltöttünk, ez az a hely, ahol megnyugszom, elfelejtem a munkát. Ahogy utazunk a kocsiban, mindig Tokajban jön el az a pillanat, amikor gyerekké változom és üvöltve éneklem a rádióban szóló slágert. Innentől kacagás es móka az út! Hazamegyünk! ( A férjem Sátoraljaújhelyben született és így lett ez a második otthonom). Már régóta terveztük a Smaragdvölgyi sétát, most sort kerítettünk rá. Rengeteg titkot rejt a Zemplén, mindig meglep. Ez a hely is kitűnő egy sétára, egy ebédre, egy titkos légyottra! Miért pont ez jutott eszembe? Mert nincs térerő, csak ti vagytok, a természet és a nyugalom.

A munka alól persze februárban sem volt kibújás. Először egy Valentin napi szerelmes kvízt kellett kitalálnunk, nyereményeket intézni. Egy-egy rendezvény mindig az utolsó pillanatban születik meg. Így nehéz előre dolgozni, haladni, mindig felgyülemlik a munka és marad a túlórázás. Mivel sok esetben hárman vagyunk a munkára így van, hogy menteni is kell dolgokat. Pl. nem érkezik meg egy nyomdai anyag, dekorálunk, stb. Szerencsére ebben jók vagyunk. Mindig mindent megoldunk, szerintem ez a rendezvényszervezők legelőnyösebb tulajdonsága. Végül a Valentin napot nagyon élveztek a párok. Sőt, a játék főnyereményét el is loptam egy fotósorozat erejéig. Így született meg a Valentin napi cikkem. Mindig is vágytam egy ilyen sorozatra. http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/153-valentin-nap-vagy-mi-a-szosz

A hónap elejétől zajlott a Fórum szépségversenyének felkészítése. Idén már az ötödik lány került megválasztásra, akivel egy éven keresztül a bevásárlóközpont image hirdetésein dolgozunk majd. Minden évben a szépség mellett az intelligenciára, a megbízhatóságára és a mások iránti tiszteletre is figyelünk. Ez egy ugródeszka mely segít megtanulni, hogyan viseljünk dolgokat, milyen haj, smink előnyös. A bónusz a megjelenés a plakátokon, videókon, rendezvényeken, ahol protokollt és fegyelmet is tanulhat a nyertes. Amikor megkérdezik, kit választanék a 10 lány közül, mindig megszeppenek. Olyan ez, mint amikor tíz gyereked közül megkérdik, te kit választanál. Dönteni nem könnyű, de a közös munka alapján mindig van egy-két kiemelkedő lány. Idén is én terveztem a fürdőruhát a döntőre. Több száz oldalt néztem át ismét, hogy megtaláljam a legelőnyösebb fazont. Végül két modellből és két színben készült el, sőt a lányok ajándékként meg is kapták. Büszke vagyok, amikor a munkán kívül így is hozzá teszek egy-egy projekthez.

A döntő minden apró mozzanata 3-4 napos feszített tempó eredménye volt. Mindent végig gondoltunk a-tól z-ig! Így több százan izgultak át a pillanatot, amikor kimondták: idén Tóth Panni képviseli a bevásárlóközpontot 2016-ban. Külön köszönet a ruhamért a Mango csapatának!

A hónap eseményének a Daalarna bemutatót választanám, teljesen felforgatta a februárom, izgalommal és tervezgetéssel telt minden másodperce a munka mellett. Egy egyedi, saját tervezésű ruhát választottam a bemutatóra, már erről is készül a bejegyzés, amit hamarosan olvashattok majd. Mikor megjelent a bemutató kiírása, egyből Norbit hívtam, van-e kedve jönni velem. Egyedi cikket akartam, ami nem átvett képekkel készül, szerencsémre egyből igent mondott és elkezdtek körvonalazódni a dolgok. Amikor megkaptam a sajtóakkreditációnkat, ugráltam örömömben. Azonnal felvettem a kapcsolatot az Instyle csapatával, hogy egyedi képanyaggal készülünk és ha szükségünk van a cikkre, küldöm nagyon gyorsan, hogy minél több kattintást hozzon, hiszen ilyenkor az idő a legnagyobb ellenséged. Igent mondtak, amit külön köszönök nekik. Hiszen a Daalarna hivatalos Facebook oldala a saját weboldaluk (a Secretstories) cikkeken kívül ezt a cikket osztottak meg csak több száz lájkot kapva. A bemutató csodás volt, a cikket itt találjátok: 

http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/156-flower-bomb---daalarna-fashion-show-2016

Az eseményre a sminkem a MAC sminkese, Pohorelli Bettina készítette. Már régóta terveztem egy szakszerű, hozzáértő látogatást a MAC-ban, hát most láttam idejét. Csajok, annyit mondhatok, egyszer ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Betti nagyon aranyos volt és segítőkész, a termékek pedig magukért beszélnek. 

Ahogy a Sajtóakkreditáció megérkezett, egy új e-mail is landolt a fiókomban. Az Instyle meghívása volt az Instyle Style Award party-ra, ahol több kategóriában jelölt személyeket díjaztak. Mivel a dátumok megegyeztek, így nem volt kérdés a válaszom. A dress code arany-fekete volt. Aki ismer, tudja, hogy nem szeretem az aranyat, vagyis mostanában barátkozom vele.  Végigjártam az üzleteket, amikor a Zara Sale-n megtaláltam az overalom. Ahogy észrevettem, nem mindenki vette figyelembe az öltözködési szabályt, de ettől volt tökéletes az est. A gálára a barátnőmmel érkeztem és csatlakoztunk Palkóékhoz (a Serpenyő virtuóz bloggeréhez), akivel már nagyon régen meg akartam ismerkedni.

A szervezés nagyon profi volt, minden pillanata tökéletes. Köszönöm az Instyle-nak, hogy részese lehettem az estének, illetve gratulálok a nyerteseknek.

 A Pesten töltött két nap feltöltött és erőt adott, hogy van miért. Választ kaptam arra, hogy miért van az, hogy ha valami nem sikerül, utána valami nagyobb viszont igen. Velem ez történt! Bízz a sorsban!

Leg pillanatok 2016 február: Legszebb pillanat: a Daalarna bemutató kezdése a lemenő nap sugaraiban

Legfinomabb étel: Padthai teljes kiőrlésű tésztája

Legnagyobb felfedezés: 2 nap felforgatja az életed

A hónap kedvenc terméke: a Zara bomber dzsekim

A hónap sikere: a szettem az Instye legjobban öltözött sztárjai között olyan nevek mellett, mint Görög Zita, Weisz Fanni. A Daalarna megosztotta a cikkem, amit több ezren olvastak.

Red and black
Március 08. 2016
Flower Bomb - Daalarna Fashion Show 2016
Február 27. 2016

Mesebeli csipke és tüll csodák, teltház és a lemenő nap fénye fűszerezte meg a Millenáris kultikus termét 2016. február 26-án, két időpontban is!

Már reggel óta több száz ember dolgozott azon, hogy idén is több ezren csodáljak meg Benes Anita ámulatba ejtő ruhakölteményeit. Minden nő álma egy ilyen darab, de miért is?

A Daalarna már 14 éve a magyarországi esküvői piac egyik legmeghatározóbb szereplője. A ruhák alapanyaga francia, olasz és angol textilgyárakból származik, legfőképp egyedi csipke és kézzel festett selyem. Minden ruhában egy álom valósul meg, hiszen mindenki a maga ízlése alapján választja ki az anyagot, modellt, formát és kiegészítőket. Anita hitvallása: a legfontosabb a tökéletes ruha megtalálása, melyben a menyasszony varázslatosan érzi magát.

Délelőtt járáspróbák, ruhapróbák, smink és fodrász előzték meg a showt! Precíz szervezéssel, minden apró részletet kidolgozva, profi csapat várta délután 15:00 órától a vendégeket. A Nap több, mint száz négyzetméter üveg felületen világította meg a színpadot, kitűnő fényjátékot játszva. A vendégek szomjáról a Daalarna hivatalos partnere, a Vöslauer gondoskodott. Letisztult színek, óriási kifutó, virágos, egymással játszadozó háttér elemek és izgatott hölgykoszorúk hada lepte el percek alatt a termet.

A délutáni bemutató fotózási technikájára is figyeltek a szervezők, a fény megnehezítette volna a képkészítést, ezért ahogy a nap lebukott a szemközti házak tetőfedelén, a teremben mindenki helyet foglalt! Tatár Csillának, a Daalarna Fashion Show-k mindenkori háziasszonyának hangja csendült fel, a fürkésző szempárok ellenére ő viszont nem volt a színpadon. Online köszöntötte a közönséget, hiszen a kisfiát egy percre se szerette volna egyedül hagyni - humorosan meg is jegyezte a műsorvezető, hogy most a gyerek pizsama trend nála az első. Izgatottan mozgolódott mindenki a helyén, majd elindul a zene és egy 17 éves, gyönyörű, baba arcú lány mutatta be a legelső, magenta színű ruhát! Majd sárga, zöld és éjkék uszályos csodák léptek a kifutóra.

A színpompás ruhák után a kézzel festett, selyemből készült fazonok érkeztek a lila, a kék és zöld színekkel játszva, a tüll rétegek hosszát variálva, egymás után. Minden ruha kialakításában észrevehető a hát szépségének hangsúlyozása. Valamely modelleknél teljesen szabadon, még némely fazonnál áttetsző anyaggal emelte ki nőiességünk ezen részét a tervező.

Aztán érkeztek a fehér csipke mini ruhák, majd a show főszereplője, a menyasszonyi ruhák menyasszonyi ruhája! Nyitott hátú, több tüll rétegű, átlátszó csipke, A-vonalú fazonok, tengerparti esküvős ruhák, egy cseresznye virágos kézzel festett darab és hosszú ujjú modellek lettek bemutatva. Még fel sem fogtuk, már új impulzus ért a következő darabbal.

A smink szemhangsúlyos volt, rózsaszín alapon óriási strassz kövekkel, amit immár hagyományként Sipos Zita mestersminkes és csapata készített, a haj koncepció laza konty volt, ami Hajas Lászó munkáját dicséri. A lányok sima catwalk koreográfiát követtek, rezzenéstelen arccal, vérprofin érkeztek sorban a költemények.

A show-n debütált a Rienne Creations ékszer, mint kiegészítő márka, amely a Flower kollekció darabjait selyemvirágos hajpántokkal, fülbevalókkal és nyakláncokkal tette még romantikusabbá. A cipők Vágó Réka kollekciójának modelljei voltak.

A finálé finom és elegáns volt, virágcsokrokat kidobáló effekttel zárult. Majd Benes Anita jelent meg pár pillanatra a kifutón, végezetül pedig a közönség elismerő tapssal zárta az eseményt.

Divat kedvelőknek kötelező esemény, jövőre ne gondolkodj, ezt látnod kell.

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Köszönet a fotókért: a Tri Lite Fotó Stúdió- Porció Norbert.  (A fotókat szerzői jog védi)

Basic darabok
Február 22. 2016
Slip dress
Február 17. 2016

 

OUTFIT:

Kabát: Mango, Felső: Zara, Szoknya: Pull & Bear, Táska: www.olasztaska.hu, Fejdísz: Bijou Brigitte, Cipő: Ázsia Center, Karkötő: Chillearrings Buddha Collection ( http://chillearrings.com/alkategoria/buddha-collection-by-eszter-kovacs)

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert, Smink: Hermann Fanni

Valentin Nap vagy mi a szösz?
Február 12. 2016

Adott egy nap az évben, amikor a szerelmünk határtalan, minden pirosba öltözik és az érzelmek a tetőfokára hágnak. És persze van az igazság, a tegnap esti vacsorán összeveszős két perces mosoly szünet, a méreg, amikor például a férjed elfelejtettet érte menni a gyerekért. De vegyünk csak egy egyszerű példát: egy szerelem-talkshowban nagy összeget tennél rá, hogy nem tudja, hányas cipellőt hordasz? Így hogyan is fogja megvenni azt a bizonyos karikagyűrűt, ha még ez is problémát okoz?

Mindennapi problémák, amivel naponta találkozunk. Karinthyt idézve: mindketten mást akarnak: A nő a férfit, a férfi a nőt. Természetesen a való életben nem minden a rózsaszín cukorfelhőből áll, minden kapcsolatot építeni, formálni kell. Felmerülnek kisebb és nagyobb problémák, amit meg kell tanulni megoldani és nem elfutni előle, ami manapság nagy divat. Egyszerűbb a szőnyeg alá seperni a problémát, és homokba dugni a fejünket – netán új pár után nézni.  

Figyelni kell egymásra, arra, hogy a másik mire vágyik. Persze ezt úgy, hogy megmaradjon a mi kis személyes énünk. Ezt sose szabad feladni, mert ha önmagad nem találod egy kapcsolatban, sosem leszel igazán boldog.

Az Ákos-ügy óta az ország próbálgatja a nő szerepét megfogalmazni Magyarországon. Ki így, ki úgy nyilatkozik. Szerintem egy kapcsolatban két teljes fél dönt az életéről, a gyerekvállalásról, a közös programokról, vagyis az egész éltről. Nincs különbség. Mindkét fél előtt ott a lehetőség, amivel élni is kell, hogy kitűnő vezető legyen, tökéletes szülő, és életre szóló barát és szerető.

Nem az a fontos persze, hogy mit mutatsz a világnak, hanem, hogy legyen közös életetek, emlékek, pillanatok. Léteznek sztereotípiák, aminek nem kell megfelelnünk, hiszen ez a mi életünk. Ami viszont megtanulandó: nem egy napból áll az év, akarni, tenni és folyamatosan alakulni kell.

Boldog Valentin Napot nektek!

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Felső és nadrág: Pull and Bear, Cipő: Cipőfalva, Nyaklánc: Ebay, Bőrdzseki: Mango

Usánka
Február 08. 2016
Az én hónapom: január
Február 03. 2016
Platform és a menta kapcsolata
Február 01. 2016
Rojtos részletek
Január 25. 2016
Emberi kapcsolatok
Január 20. 2016

Figyelem a környezetem: valaki egy gyűrűre vágyik, ami megadja neki a biztonságot, valaki egy férfira, aki képes szeretni. Valaki karriert szeretne építeni és olyan is akad, aki a Facebookon szerelmes, pedig otthon nem is várja senki. És vannak azok, akik csak lomhán, megelégedve az üres életükkel  ülnek és csak néznek ki a fejükből. Mindannyian vágyunk valamire, a kérdés az, mit adunk fel, mit fogadunk el és mit teszünk meg érte.

Ilyen és olyan ember típusokkal is találkozunk a mindennapokban. Néha ámulok azon, hogy bele vagyunk savanyodva a hétköznapokba, vagy ahogy emberek átlépnek másokon, tovább lépnek egymáson, mit ha 5 Ft-ot hagytak volna el. Miért felejtünk el örülni az élet apró dolgainak, annak a mosolynak, amit egy mosolyért kapunk, vagy rápillantani az égre, amikor az csak értünk kék?  És elfelejtünk hálát adni, hogy vagyunk, de akár egy köszönöm is sokat jelenthet a másiknak, amit egyáltalán nem használunk manapság. De miért? A rohanó világban nincs erre idő?

Megalázó, vagy miért nem lehet kiejteni ezt az egyszerű szót? Amit nem fáj kimondani, nem korbácsütésekkel jár, csak pár másodperc. Sokunknak ezek a mondatok jelentenek mindent, a lezárást, az elismerést, a hálát. De mégse, sokkal egyszerűbb semmibe venni a másikat vagy kinevetni, kibeszélni esetleg még jobban belerúgni.

A másik nagy probléma az egymás közötti viszonyainkkal, hogy sokan a „majd jön az a nagy dolog az életembe” helyzetre várunk, xy-nak is sikerült, akkor én is megérdemlem. Egyszerűbb féltékenyen megpukkadni, mint kezünkbe venni a sorsunk.

Sok-sok emberrel találkozom. Van olyan, aki küzd és tesz abba energiát, amit csinál és előrébb tart, mint aki csak savanyodva ül a mindennapokba és panaszkodik, egy helyben toporog. Nyílván mindkettő várja a csodát, a milliókat, ítélkezik mások felett.

Csillogásról álmodunk, örök fiatalságról, az Instagram luxus lányainak életszínvonalára, az álom férfira, aki betoppan egy fehér kocsin. Tényleg ez a valóság? Nem ez, léteznek problémák, viták, megoldások. Csak elfelejtjük tisztelni azt az embert, aki mellettünk volt, amikor a padlón voltunk, elfelejtjük megköszöni azt a szívességet, ami abban a pillanatban életmentő volt és elfelejtünk magunkra figyelni, hinni, tisztelni magunkat, az életünket és tenni az álmainkért.

Sok-sok évvel ezelőtt egy butaság miatt elvesztettem azt, aki sokat jelent számomra. Most visszakaptam. Köszönöm, azt hogy tett felém egy lépést, továbbléptünk a múlton és újra része az életemnek, még ha több ezer kilométer is választ el. :*

ENGEDD EL A ROSSZAT, CSAK A JÓRA KONCENTRÁLJ! Ezáltal szebb lesz az életed, csak tanulj meg köszönetet mondani annak az embernek, aki fontos számodra. Neked egy szó, míg másnak egy újrakezdés, egy álom lehet.

xoxo, Anita

A nagybetűs Nő
Január 18. 2016

Magabiztos, sikeres és szexi. Mindig tudja, mit akar és ezt nem is titkolja, a tökéletességre törekszik! Igen, ilyen a nagybetűs Nő!

Persze, hogy minden stimmeljen szükségesek azok a kiegészítők, amik megkönnyítik, egésszé teszik a mindennapjainkat. Egy jól megválasztott fehérnemű céltudatossá tesz.  Az öltözködésünk alapja. Az a kényelem, a hibátlanság jegyében, amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha figyelsz a részletekre, nem éred be egy szokványos modellel, érezni akarod, hogy kiemeli az alakod, különlegessé teszi a bőröd és szép vagy benne. „ A testednek és a lelkednek” is jó, ahogy korábban Naomi Campbell is hirdette a Triumph kampányában a 90-es években.

A Triumph pályázatnak köszönhetően lehetőségem adódott, hogy teszteljem a képeken látható csodákat.  A fehérneműk kiválasztásánál törekedtem arra, hogy minden fazont megmutassak nektek, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót.  Így esett a választásom alakformáló fazonra, bodyra, push-up-os melltartóra és különböző alsókra. Színeket tekintve próbáltam olyanokat  is tesztelni, melyek  nem szokványosak a gardróbunkban! Ti észrevettétek már, hogy télen inkább a sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe a ruhatárunkban? Egy felmérés alapján az emberek, akik élénk színekkel vannak körülvéve, sokkal pozitívabbak.  Az élénkzöld és málna pirossal kezdve a reggelt optimálisan kezdtem a napot, annyi bizonyos.

Alakformálás

Három alakformáló darabot választottam. Valljuk be, manapság szükség van ezekre a darabokra, hiszen a ruhák egyre inkább követik testünk vonalát és az igazat megvallva, ezek a darabok kiemelik testünk estleges hibáit. A fehérneműket bársonyos vonalvezetéssel látták el, amelyek formázzák a problémás testrészeket, a bársonyos virágmintákkal pedig kiemelik nőiességünket.  A fekete szettet a hét bármely napjára ajánlom a maga bársonyos érzékiségével. A pirosat a fázósabbaknak, akik mindig a maximalizmusra törekednek és egész nap szeretnék, ha formában volnának. Az élénkzöld modell pont a problémás részeket takarja, ráadásul a titkos széleknek köszönhetően egész nap mozdulatlanok maradnak.

Csipke klasszikusok

Két hétköznapi eleganciát képviselő modellt választottam. Mindkettőt csipke részletekkel tettek még különlegesebbé. Előnyük, hogy észrevehetetlenek maradnak a ruha alatt és kényelmi szempontból is magas pontszámot érnek el. A málna piros fazon lett a nagy kedvenc, ami színével a nyári meleget csempészi a ruhatárunkba.

Sloggi

Már régóta tervezem, hogy kipróbálom, hát most eljött az idő. A Triumph Sloggi termékcsaládjának a mottója a szabadság.  Speciális, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, így még számos mosás után is megtartja eredeti állapotát. Mindegyik darabnál érzékelhető a kényelem, a bőrön gyengéd, puha érzést vált ki. Légies és finom, igazán szabadnak és szexinek éreztem magam benne. A mindennapok alapdarabjává válik, ha kipróbálod.

A Triumph segít, hogy megtaláld az Igazit, csak merj kérdezni és a szakemberek segíteni fognak az üzletekben. Az igazi Nő a tökéletességre törekszik… magabiztos, sikeres és szexi .

Triumph-ban az leszel!

Milyen volt a fotózás? Nézd meg videónk:

https://www.youtube.com/watch?v=F0KSjB5xFFA&feature=youtu.be

OUTFIT:

Fehérneműk: Triumph, Nyakláncok: Avocada, Fekete szandál: Zara, Piros cipő: Cipőfalva, Kardigán: Promod, Térdzokni: Calzdonia, Szőrme kabát: H&M

Fotó: Kiss Lóránt, Videó: Molnár István, Smink: Bodó Kitti

A helyszínért köszönet a Hotel Atlantis**** Superior Hajdúszoboszló-nak.

Sportosan elegáns
Január 14. 2016
Külföldi rendelős oldalak
Január 11. 2016

1. bit.ly/1RDHDw2 ; 2. ebay.to/1ZeEdk0 ; 3. ebay.to/1OVUydC ;

4. bit.ly/1OcpZgk ; 5. bit.ly/1nbwgQy ; 6. bit.ly/1OkGbdf

Valaki buzdít a rendelésre, valaki teljesen elhatárolódik tőle. Sokan használják és imádják a külföldi oldalakról rendelt termékeket, sokakat a hideg is kirázz, ha egy messzi országból rendelt darabbal dicsekedsz. Vannak előnyei és hátrányai is. Pro és kontra – csapjunk bele.

Mielőtt interneten rendelsz, érdemes körbenézned az ár-érték arány miatt a konkurens oldalakon. Már kép alapján is tudsz keresni (http://www.google.hu/insidesearch/searchbyimage.html) és ha megtalálod az eredeti fehér hátteres képet, pillanatok alatt termékek ezrei tárulnak a szemed elé. Biztosan lesz olyan rendelésed, amit imádni fogsz, de biztos lesz olyan pillanat, amikor a fejedet fogod és mosolyogva sírsz a kép és a rendelt dolog közti különbségen. Nekem volt ilyen és olyan is. Volt, hogy nem érkezett meg a termék (mondjuk, még lehet várnom kell pár évet rá), de volt, hogy egy hét alatt itt volt az UGG csizmám, ami az eredeti tökéletes mása.  Jöjjenek az én kincseim.

Jó shoppingolást nektek, rendelésre fel :)

Fürdőruhák

Úristen, hány Victoria Secret modellbe szerettem már bele? A számát se tudom. Viszont tavaly úgy döntöttem, beszerzem azt a bizonyos bikinit, ami számomra a nyár kedvence. (Bejegyzés itt: http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/110-online-bikini )  Nyílván a napozás ellen szólt a fazon, de kellett és kész. Nyaralás előtt két héttel adtam fel a rendelést, egy nappal indulás előtt megérkezett. Minden stimmelt és a 3000 Ft-os árával magasan verte a 10.000-20000 Ft-os darabokat.  Tökéletes volt, egy dolgon hezitáltam a rendelésnél a méreten. Végül századik méricske után csak az L-s méret mellett döntöttem, ami az európai mértezés alapján s-esnek felel meg. Ha nem látom, el se hiszem. Mielőtt rendelték, mindenféleképpen nézzétek meg a mérettáblázatot.

 

 

1. ebay.to/1PXYmdy ; 2. bit.ly/1RDJ0uB ; 3. bit.ly/1PXYCsT ;

4. bit.ly/1ZVaYov ; 5. ebay.to/1SHPwkP ; 6. bit.ly/1ZeF2sT

Ékszerek

Már többször rendeltem ékszert az internetes oldalakról.  Lehet szerencsés csillagzat alatt születtem, de eddig sosem volt problémám, mindig meg volt minden kő, a minőség is megfelelő volt. Nyílván 20 rendelésből egynél belecsúszik, hogy nem érkezik meg, de néhány eurónál nem vettem a fáradságot, hogy reklamáljak. A többivel azt a különbözetett simán visszahoztam, hiszen ezek a láncok üzletekben 5000 Ft felett vannak.

 

 

1. bit.ly/1mNNL9G ; 2. bit.ly/1OcqLtZ ; 3. bit.ly/1IXrJv0 ;

4. ebay.to/1SHPV6J ; 5. bit.ly/1Pmbkgz ; 6. ebay.to/1UHglEg

Cipők

Tavaly télen nagyon beleszerettem a csillogó fekete UGG csizmába, sajnáltam érte a 60.000 Ft-ot (ami már akciós ár volt) és hát nem hagyott nyugodni, így hát elkezdtem bújni az internetes oldalakat, hátha találok hasonlót. Hamar megtaláltam 10.000 Ft körüli értéken az Ioffer oldalon. Ennek az oldalnak az az előnye, hogy még alkudhatsz is, mert összehasonlítja a hasonló ajánlatokat. Hát alkudtam és be is jött. Tökéletes marketingfogás, még meg sem kaptad a rendelt terméket és már egyből örülsz.  Már utaltam is a pénzt. Egy hét se telt bele megérkezett az én kis személyes csizmám.

 

 

1. bit.ly/1P0lDGt ; 2. bit.ly/1PmgFnV ; 3. bit.ly/1UHnpkk ;

4. ebay.to/1ZVh2x8 ; 5. bit.ly/1mOORSb ; 6. bit.ly/1JDMufi

Ruhák

Na, velük meg kell vallanom, hadilábon állok. Imádom azokat a lányokat, akik külföldi oldalakból újítják fel a ruhatárukat. Na, nekem még fejlődnöm kell. Egyszer nekiláttam és úgy voltam, egy életem, egy halálom, kipróbálom, két Zara ruhát rendeltem. Az egyik szuper lett, mondjuk egy kezemen meg lehet számolni, hányszor volt rajtam (az idő ilyenkor nem a barátom, ha kinézek valamit azonnal kell, itt pedig muszáj várni), a másik ruha földig érőnek indult, majd térd villantásig fajult – na ő a rongyok sorsára jutott.

Amikor menyasszony voltam, páran azt tanácsoltak, rendeljek internetről ruhát, hiszen ugyanazt kapom meg százezrekkel olcsóban. Őszintén, egy esküvő alkalmával ki nem gondolkodik el rajta? Én viszont nem akartam se egy olcsó ruhában, se nem egy tökéletesen rám szabott darabban férjhez menni. Így még a gondolatát is elhesegettem magamtól. Életed nagy napján ne a ruhádon spórolj, más eseményre nyílván kipróbálható.
 

Előnyök:

  • Az ár (verhetetlen)
  • Ha eltalálod a méretet és egy közepes árkategóriában minőséget is vásárolsz, senki nem mondja meg, hogy csak másolatot hordasz
  • Nagyon izgi várni és kibontani a messzi földről érkezett csomagot

Hátrányok:

  • Várni kell rá (1 héttől – 1 hónapig akár, addigra száz másikba szeretsz bele, sőt ha meglátod a kollégádon, már nem is kell)
  • Vigyázz, hol adod ki személyes adataidat, egyre több a hitelkártya csaló
  • Adózás, igen ezzel is számolni kell. Európai Unión belül még nem kell számolni ezzel, azon kívül viszont igen nagy összegeket szabnak ki, ilyenkor érdemes átgondolni, hogy így is megéri-e nekünk a vásárlás.

xoxo, Anita

Eljött a poncsók ideje
Január 07. 2016

OUTFIT:

Poncsó: Zara- Sale, Felső: Magenta, Nadrág: Mango, Csizma: H&M, Öv és táska és sapka: Magenta Debrecen, Nyaklánc: Avocada, Karkötő: Pandora

Az én hónapom
Január 05. 2016

Sziasztok!

Már olyan régen készülök nektek írni, de a december annyira zsúfoltan telt, hogy egy pillanatom nem volt. A munka szempontjából úgy gondoltam, hogy egy nyugodt hónap lesz, ehhez képest végig rohantuk a heteket.

 Az ajándékokat hamar beszereztem szerencsére és mindenki örült a kis szerzeményének. Ha van olyan, aki nem, kérem, azonnal jelezze! :)

Mit szóltok ahhoz, hogy már karácsony előtt elkezdődött a leárazás? Én egy kicsit lefagytam, amikor a Zara-ban megláttam a leértékelt dolgokat. Sosem találom el, hogy mi lesz a leárazások része (10-ből 1-szer)! Elárulok nektek egy titkot is: minden nap érdemes az Inditex csoport üzleteibe (Zara, Stradi, Bershka, Pull & Bear) ellátogatni, mert hetente többször új áru érkezik és vannak a raktárok alján is titkok, ami az árukészlet fogyásától függően kerül ki.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra a karácsonyi verőfényes napsütés inkább októberi hangulatot hozott – se hideg, se hó! Alapvetően nem szeretem a hideget, viszont ekkor alap nálam. Ezért egy picit szomorú is voltam. ( Azóta persze megérkezett a hó, fel is borult a város hirtelen egy nap alatt. )

Karácsonykor pár napot mindig a férjem szüleinél töltünk a Zemplénben, ahol nem szól másról a napunk, mint a menü végig kóstolásáról.  Szerencsém van, hogy csak pár nap, mert plusz kilók tucatjaival érkeznék haza. Pont most láttam a tv-ben, hogy az új év elején az emberek 90%-a megfogadja, hogy változtat a testsúlyán és fogyni fog, többet edz, stb... Miért csak ekkor határozzuk el ezt? Mi lenne, ha minden hónap elején megfogadnánk valamit és ahhoz tartanánk magunkat? J  Erről jut eszembe, elkészítettem a Memory Jar kis üvegcsémet, amibe innentől minden hónap legemlékezetesebb pillanatát el fogom rejteni. Szerintem fantasztikus ötlet.

Ami a legnagyobb hatással volt rám, az a két ünnep közötti,  XV. Borszalon Egerben. Ha létezik jó kulturális esemény, akkor ez az. A híres borvidék jelentősebb borászai személyesen kóstoltatják boraikat, húszas évekbeli öltözékkel, hajnalig tartó tánccal, bor gőzös hangulattal! A ruhám a Zara leárazáson vettem. (első kép)  Kinéztem a Zara App-on, hogy van-e az üzletben és csak be kellett sétálnom és megvennem! Imádom ezt az alkalmazást, mert megkönnyíti az életem.

Ez alatt a pár nap alatt sikerült rendszereznem néhány dolgot, kincseket tálaltam a gardróbomban, hamarosan csinálok egy Blog Sale-t is, mert selejteztem néhány dolgot. De rendszereztem a Blog mappám is a laptopomon, így sikerült átnéznem azt is, mivel vagyok lemaradva és mit szeretnék máshogy csinálni 2016-ban! Ha többet adsz, többet is kapsz elv fog működni, annyit elárulhatok.

A nagy decemberi rohanásban sikerült elkészíteni a második videómat. Még most se hiszem el, hogy az Instyle Magyarország csapatával dolgozhatom! A blog életében a 2015 legjei ők voltak, az tuti! A videó a tartós rúzsról szól, hogyan marad egész nap az ajkunkon az a bizonyos piros. Ha esetleg lemaradtatok róla, akkor az alábbi linken megnézhetitek.

https://www.youtube.com/watch?v=rEmpFxrR6sc

Legyen csodaszép évetek, kívánom, hogy csak jobb és még jobb legyen minden 2016-ban. Éljétek meg a pillanatokat, mosolyogjatok sokat és legyetek rosszak.

Készítem a online rendeléses posztot, hamarosan jelentkezem vele.

xoxo, Anita

Januári első
Január 02. 2016

 

OUTFIT:

Kabát: Mango, Garbó: Promod, Szoknya: F&F, Harsinya: Calzedonia, Nyaklánc: Avocada, Csizma és táska: Cango & Rinaldi ( www.doras.hu- SALE)