Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Blog or no blog!
Október 01. 2017

Az előző pár hónapban nem nagyon voltam aktív semmilyen felületen. Kívülről próbáltam figyelni a bloggerek közösségi médiában elfoglalt szerepét, emberekre való hatását, a cégek hozzáállását. Jobbnak láttam nem beállni a sorba, inkább megfigyelni és mérlegelni, mit fogok csinálni és hogyan. 

Az első ámulatba ejtő dolog, ami szembe jött velem az Instastory alkalmazás volt. Én személy szerint elsőre örültem neki, hiszen lehetőséget ad napi képek megosztására, viszont aztán láttam, hogy mi lett a trend: posztolni minden pillanatot, minden hülyeséget, unboxing videókat készíteni (érezze a követőd, hogy bibi, nekem xy küld csomagot)…Most ez miért jó? Rengeteg minden történt szerintem mindannyiunkkal a nyáron, mégse csináltunk napi szinten 5-10 storyt. Mondjuk, ebben nem is vagyok olyan jó, hiszen minden egyes alkalommal ez az utolsó, ami eszembe jut. Jó volt megélni a pillanatokat: a Mádai Vivienes fotózáson (reggel 8-tól délután 18-ig) csak az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy kellene készíteni akár egy közös fotót is. Amikor nyaraltunk a tenger volt az első, után is megcsináltuk nektek a fotót, aztán a telefont a táska mélyére tettem (tök jó érzés volt nem kommunikálni a külvilággal).

Megoldás: Eddig se voltam hiperaktív, hát most sem leszek! :D

Cégek

Mindenki úgy kezdi, hogy hány követőd van, nem az a fontos, hogy miről írsz, milyen a tartalmad, mit szeretnél átadni.  „Hány követőd van? ” Ez a mondat az utóbbi hónapokban belém égett. Láttam, ahogy csoda módon pár nap alatt lett a lányoknak több ezer követője – a céget ez persze nem érdekli, érdekelte.  

Megoldás: én a NEM mellettem döntöttem és nem vásárolok követőt. Akinek pedig elég a kisebb követői számom és szeretne velem dolgozni, úgyis fogunk együtt valamit alkotni.

Az, hogy hova fajul a közösségi média ma, az számomra egy ámulatba ejtő dolog. Tényleg arra sarkalt az elmúlt hónapokban, hogy maradjak távol a posztoktól, gondoljam át mit akarok a bloggal. Megfordult a fejemben, hogy abbahagyom (sokan a cégek hozzáállása, követők vétele miatt abbahagyták az elmúlt hónapokban). Sosem titkoltam, hogy nekem ez a hobbim, ami számomra plusz költségekkel jár, nem pénzkeresési forrás. Az elején azt éreztem, be kell állnom a sorba, posztolni minden marhaságról, videót készíteni egy buszos utazásról (amit tátott szájjal néztem végig, hogy erre igény van), majd egy-két poszt után rájöttem, erre nem vagyok képes. Vlogoltam az Instyle-nak, még a kezdetek kezdetén mikor ez divattá vált. De elmúlt. Azóta ez a téma nem is vonz. 

Ami én maradok és leszek a jövőben: lehet kevesebbet posztolok majd nektek, de megpróbálom elhozni azokat a bejegyzéseket, amelyekben magam vagyok. Nem fogok posztolni a semmiről, ezt ígérhetem.

xoxo, Anita

 

Férfiasan tökéletes
Szeptember 18. 2017

Vannak olyan pillanatok, amikor felcserélődnek a két nem szerepei. Van, hogy a férfi neveli a gyerekeket, van, hogy a nő a pénzkereső egy háztartásban. Ahogy a szerepek, úgy a ruhatárunk is átvesz egy-egy darabot, amik a szezon alapdarabjaivá válnak.

Idén a hosszított, oversize blézerek kerültek át a mi ruhatárunkban, amit még Rovinjban be is fotóztam nektek. Imádom, ahogy egyszerre a nőies és férfias (karizmatikus) jegyek keverednek. Mivel rengeteg megunt zakója van a férjemnek az őszi nagy ruhaválogatásnál le is csaptam néhány darabra, amit biztosan be fogok vetni majd a hidegebb napokon. Farmerrel vagy egy elegáns nadrággal tökéletes lesz.

Képzeljétek, mivel stylistként dolgozom a mindennapokban, egyre több férfi keres meg, hogy mit mivel viseljen. Én személy szerint nagyon örülök ennek a trendnek, mert korábban, aki a divattal foglalkozott, azt általában melegnek ítélték. Most viszont már a férfiak is figyelnek a színekre, a jó fazonokra, tetszeni akarnak a gyengébbik nem képviselőinek. Arra gondoltam, összeszedek nektek néhány férfi szettet is, ami ősszel szerintem divatos és egy kis sikket csempész a szettbe, mint az ételbe a só. Keresgettem a neten és találtam egy honlapot, ami eléggé átfedi az őszi kínálatot, így találtam rá a www.legyferfi.hu oldalra, onnan válogattam néhány inspirációt nektek.

Őszi alapszínek

A 2017-es őszi szezonban a vörös három árnyalata is meghatározó, a skarlátpiros, a narancsvörös, valamint a friss grenadin szín. De természetesen a természet színei idén is a porondon vannak, úgy, mint a barna vagy a nude szín - mindez egy férfi ruhatárából sem hiányozhat.

Ha elegánsan akarunk felöltözni, milyen színek passzolnak egymáshoz? Mit is vegyünk fel - merülhet fel a férfiakban a kérdés, amelyre most próbálok választ adni. Egy krémszínű zakó, esetleg öltöny szett tökéletes kiegészítője lehet egy halványkék ing. A csokornyakkendő idén is menő darabnak számít, tehát, ha elismerő női pillantásokra vágyunk, akkor ezeket a színeket és darabokat mi is helyezzük el jól látható helyen a ruhatárunk polcain. Ami a cipőt illeti, a mokaszin cipő ősszel a lehető legjobb választás, még a nagyon hideg tél beköszönte előtt, a lényeg, hogy színben harmonizáljon a nadrágunkkal, valamint a zakónkkal.

Zakó: http://bit.ly/2xbeTbt , Ing: http://bit.ly/2wDygph , Cipő: http://bit.ly/2xu5MCg , Pénztárca: http://bit.ly/2xtJXTC , Nyakkendő: http://bit.ly/2xdx1yP , Nadrág: http://bit.ly/2f7BOKg

Amennyiben a feketében gondolkodunk és ehhez akkor is ragaszkodunk, ha a fene fenét eszik, de mégis szeretnénk egy kis divatot csempészni a szettünkbe, válasszunk egy piros cipőfűzős darabot, esetleg egy piros nyakkendőt a fekete zakó alatt viselt fehér inghez. Ezzel szolid eleganciát, és divatot tudunk egyszerre megjeleníteni a napi megjelenésünkben. Idén még mindig nagyon jól mutatnak a férfi karkötők is, ennek szeretetét, természetesen nem lehet mindenkire erőltetni, de amennyiben kacérkodtál már a gondolattal, hogy egy ilyet beszerezz, itt az alkalom.

Karkötő: http://bit.ly/2xcCA39 , Nadrág: http://bit.ly/2jFmVDM , Ing: http://bit.ly/2xui6Te , Mandzsettagomb: http://bit.ly/2fhIlWk , Nyakkendő: http://bit.ly/2ybNHpJ , Zakó: http://bit.ly/2hcryVg , Cipő: http://bit.ly/2ybjQOf

Ha azok közé a szerencsés férfiak közé tartozol, akiknek nem követeli meg a munkahelyük a napi elegáns viseletet és sportosabbra is veheted a figurát, úgy nincs más dolgod, mint egy tökéletes farmer beszerzése, kényelmes sötétkék pulóverrel, valamint a pulcsihoz színben harmonizáló széldzseki, ami még megvéd az őszi fuvallattól, de nem túl meleg, hiszen télre ez már kevés lesz. Cipő terén a sötétkék rendkívül praktikus viselet, lehet akár sportcipő, vagy egy elegánsabb, masszívabb darab, mondjuk bőrből. Ezt nagyon széleskörűen ki tudod használni. Ha egy kiegészítőt is beszereznél, javaslom az Eastpak pénztárcáját, hiszen ezek a darabok, mindig évekig bírják a gyűrődést.

Pamut dzseki: http://bit.ly/2xksT1N , Karkötő: http://bit.ly/2jF48sc , Pénztárca: http://bit.ly/2ybIyOp , Dzseki: http://bit.ly/2heGfqT , Cipő: http://bit.ly/2xeeSAV , Nadrág: http://bit.ly/2w5XcGD

Ha viszont a divat szerelmese vagy és a feltűnést is szereted, úgy a piros színt, az idei ősz slágerét ne csak kiegészítőként vidd bele a napi szettedbe, hanem vegyél egy piros/bordó nadrágot is. Ehhez egy színben illő csokornyakkendőt, kék inget kék zakóval, és ehhez vedd fel a fekete-piros cipőfűzős elegáns cipődet, a hatás garantáltan nem marad el!

Nyakkendő: http://bit.ly/2jGffRM , Nadrág: http://bit.ly/2fyLT3w , Csokornyakkendő: http://bit.ly/2ynBXkT , Zakó: http://bit.ly/2fhrwe0 , Ing: http://bit.ly/2xkpb8u , Öv: http://bit.ly/2wuZbIs , Cipő: http://bit.ly/2ynVHFi

Tehát, férfiak, vásárlásra fel! A honlapon rengeteg segítséget kaptok, folyamatos ügyfélszolgálati manager segít a választásban. Lányok, nektek is érdemes nézelődni és meglepni párotokat, valami különleges darabbal! :) 

Xoxo, Anita

Nude dress
Június 25. 2017

OUTFIT:

Ruha: Sugarbird

Szandál: Zara

Fülbevaló: Cango & Rinaldi - Doras.hu

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert

Köszönet a helyszínért a Lilaakác Vendégháznak! 

Rúdtánc az új mozgás az életemben!
Június 22. 2017

Sziasztok! 

Hol is kezdjem? Talán az elején. Egy Instyle jótékonysági eseményen találkoztam legelőször a rúdtánccal, mint fogalommal. Előtte, meg kell mondanom, éppen a közszemléletben beállított sztereotípia élt bennem. Csak azt láttam benne, hogy minimális öltözetben, tökéletes testű amazonok tekeregnek egy rúdon. Aztán minden megváltozott…

Azon a bizonyos eseményen úgy ismerkedtem meg ezzel az egésszel, mint sport, erőnléti próba, amely nagyon-nagyon nőies. Szabály szerint azt éreztem, hogy ki akarom próbálni, most azonnal. Akkor megfogadtam, hogy utána nézek, ki a legjobb oktató Debrecenben és felveszem vele a kapcsolatot.

First lesson

Az első óra előtt nagyon izgatott voltam, milyen is lesz, mi fog történni? Már ma tudni fogok egy kisebb koreográfiát? De haladjunk csak sorjában. Sikerült egy olyan oktatót találnom, aki repül a gyakorlatok megmutatása közben (hihetetlen közvetlen és egy Tündér) és arra ösztönözz minden egyes alkalommal, hogy meg tudod csinálni és meg is fogod. Milyen a legelső alkalom? Az egész tanulási rész nem olyan, mint egy átlagos aerobik óra, hogy intenzíven ugrálsz, és amit mutat az oktató, azt csinálod egész végig. Itt ez másképp zajlik. Kapsz egy elemeket tartalmazó listát és sorról sorra haladsz a cél felé. Természetesen itt is megmutatják először a feladatot, pontosan utána pedig ott áll melletted az oktató és javítja, pontosítja a te mozgásod. Először nehéz volt ezt megszokni, a korábbi sporttal kapcsolatos ismereteim után, ahogy letelt az egy óra még akartam, hogy folytassuk, majd következő nap jött a kegyetlen izomláz.  Az első alkalommal 5-6 elemet sikerül elsajátítanom, amelyek alapul szolgálnak majd a további órákon, ráadásul büszkén mentem haza, ezt nekem találták ki felkiáltással.

Second lesson

Ez az óra a mélypont, a vízválasztó, a sírás és a mosolygás között. Az első alkalom után azt érzed, ez menni fog, viszont a második, amikor rájönnek az izmaid (nevezzük annak) mire vállalkozol és nem bírod magad. A mosolyt inkább a szomorúság cserélte fel. Aki ismer, tudja, hogy maximalista vagyok, így még nehezebben éltem meg ezt. Persze Móni elmagyarázta, hogy ez így természetes és haladni fogunk, bízzak benne, óráról órára. És sikerült…

Third and other lessons

Minden visszaáll az eredeti felállásba, a második órai terhelésnek köszönhetően a szervezet fokozatosan hozzászokik a gyakorlatokhoz és fejlődsz, nőiesnek érzed magad. Abban a pillanatban, mikor megkapod az új gyakorlatok instrukcióját, csak te létezel, azt akarod, hogy megtanuld, és úgy pontosítsd, ahogy a tanár mutatta.

Vizsga

Persze, mint minden sportnál, itt is van egy cél. Kezdő és haladó vizsgát tesznek a tanítványok, ahol a tanultakat pontozza a tanár. Egy kezdő vizsgáig körülbelül két hónap (heti 2-3 alkalom) szükséges és persze türelem, pontosság. Szerencsére a tanár-diák órákon kívül rendelkezésre áll Gyakorló óra, ahol egymást segítve az egy órán kívül is gyakorolhatod az elemeket, de fontos része még a Nyújtás, Erősítés órák is. Hiszen itt leszel hajlékonyabb, hogy képes legyél hasizomból megtartani magad vagy éppen spárgában nyújtani a lábad egy-egy feladatnál.

Én nagyon megszerettem azt, amit a lányok átadtak nekem. Nagyon profin felkészültek és tényleg minden kérdésre tudják a választ: miért fáj, mit kell javítani, stb. Ha eddig csak álmodoztál róla, itt a lehetőség. Ajánlom figyelmetekbe: Rúdtánc Debrecen – (www.facebook.com/RudtancDebrecen), sőt, ingyenes kipróbálási lehetőséget is biztosítanak nektek adott időszakban.

Én imádom, szerintem Te se fogsz csalódni. Találkozunk ott!

xoxo, Anita

Kimono love
Június 18. 2017

OUTFIT:

Kimono: Promod

Top: Envy

Nadrág: Zara

Szandál és nyaklánc: Cango & Rinaldi - Doras.hu

Táska: Starstyle

Karkötő: Bijou Brigitte

Smink és haj: Dobó Kriszti

Fotó: Porció Norbert - Tri Lite Stúdió

Köszönet a helyszínért a Lilaakác Vendégháznak.

Black and white
Május 24. 2017

 

 

OUTFIT:

Felső: Sugarbird

Nadrág: Magenta Debrecen

Táska: C&A

Nyaklánc: Bijou Brigitte

Mellény: Zara

Fotó: Kiss Lóránt 

Beige set
Április 26. 2017

OUTFIT:

Kabát és nadrág: Mango

Felső: Zara

Nyaklánc: Bijou Brigitte

Cipő: Cipőfalva

Táska: Promod

Fotó: Kiss Lóránt 

Férfi kiegészítők
Április 20. 2017

Mivel egyre több férfi olvasónk van , úgy döntöttem hozzok nekik is egy cikket a tavaszi trendekről. Találtam egy jó kis webshopot, ahol minden beszerezhető, csak figyeljetek, hogyan tehetitek egyedivé a ruhatáratokat. 

Amióta Világ a Világ, a férfiak megjelenése éppen olyan fontos volt, mint a nőké. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy akár elegáns estélyekről a tervezők gondoskodnak mindenről, hogy az urak is jól érezzék magukat a bőrükben.

Azonban nem csak a ruhákra, de a kiegészítőkre épp úgy figyelni kell, mint a hölgyeknél. Meglepődnénk mennyi minden áll a férfiak rendelkezésére is. Nézzünk néhány igazán fontos és trendi darabot.

A mai rohanó világban egy városi férfi egyre inkább igényt tart a nagy, túlméretezett táskára, amibe minden belefér, amire a városi forgatagban szüksége lehet. Ebben a szezonban a válltáskák, a katonai hátizsákok, és a túrázó, hegymászó technikai táskákra hasonlító batyuk kapnak nagy hangsúlyt. Főleg a rohanó hétköznapokra koncentráljunk, amikor ilyen szütyőket választunk.

Emellett nagyon fontos az óra. Legyen szó karóráról (www.trendhim.hu/karorak/karorak-c.html )  vagy zsebóráról ( www.trendhim.hu/karorak/zseborak-c.html )fontos kiegészítője a napi szetteknek. Napjainkban, az okos-telefonok korában, amikor a pontos időt már az interneten ellenőrizzük, a karórák egyre inkább ékszerekké, öltözetünk díszítő elemévé, egyéniségünk kifejezőjévé válnak. Ám felmerülhet bennünk a kérdés: az óra, mint időmérő szerkezet vajon milyen múltra és előzményekre tekint vissza. Bár az órák története több évezredre nyúlik vissza, az első karóra megjelenésére egészen 1571-ig kellett várnunk. I. Erzsébet kapta ajándékba egy angol főnemestől, Robert Dudley-tól. Az 1800-as évek végéig karórát szinte csak nők hordtak, a férfiak a zsebóránál maradtak. Ez nem elsősorban a divat, vagy a nemi előítéletek miatt alakult így, hanem praktikus okai voltak: az akkori órák nagyon érzékenyek voltak minden külső hatásra, így csak a zsebükben hordva lehetett megóvni őket. Több száz márka közül választhat bárki kedvének és ízlésének megfelelően különböző fazonokból, színekből és méretekből.

Ha igazán elegáns szettet ölt magára egy férfi, akkor különös figyelmet kell fordítani az apró kiegészítőkre mint a mandzsettagomb és a nyakkendőtű. Mostanában egyre divatosabb a mandzsettás ing és a mandzsettagomb. Nagyon összeszedett benyomást tesz, ha összehangba hozzuk a mandzsettagombot az ing és a nyakkendő színével. Ha igazán stílusikon hatást szeretnénk kelteni, akkor ne csak a színt egyeztessük, hanem a mintákat is. Egyezzen a mandzsettagomb és a nyakkendő mintája, például ha a nyakkendőben látunk négyzetmintákat, akkor keressünk olyan mandzsettagombokat, melyek négyzet alakúak.

Nagy slágernek számít még a paracord karkötő az előzőek mellett. A paracord, más néven parachute cord, egy belső magból és külső köpenyből álló, könnyű nylon alapú zsinór. Eredetileg az amerikai ejtőernyők felfüggesztő zsinórjaiként használtak a 2. világháborútól. Manapság már igen elterjedt a lakosság körében is. Különböző kések díszítéséhez, karkötők, fonott dísztárgyak elkészítéséhez használják. Igazán macsós hatást kelt ha az elegáns óra mellett ott díszeleg a férfi csuklóján egy ilyen karkötő, ha valaki látta a Mad Max filmet tudja, miről beszélek.

Aki igazán jó kiegészítőkre vágyik keresse fel a Trendhim dán üzlet honlapját és több ezer termékközül válogathat magának! 

Az én személyes ajánlásaim: 

 

Királyi alabástrom karkötő http://bit.ly/2o7qMLI

Elias karóra http://bit.ly/2pj8rMb

Narita futártáska http://bit.ly/2oq93v0

Barna/kék színes retró napszemüveg http://bit.ly/2ouGxYH

Pöttyös selyem nyakkendő http://bit.ly/2oNTXCu

Amerika Kapitány pajzs mandzsettagombok http://bit.ly/2pj0Bll

 

OUTFIT:

Látogass el a  www.trendhim.hu oldalára és fedezd fel az idei 2017-es tavaszi férfi kiegészítő divatot. 

Rinascimento az IL NIDO-nál!
Április 18. 2017

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rá, de korábban már dolgoztam együtt az IL NIDO üzletével. Judit és férje egy kis csodálatos, vintage stílusú ruhaüzletet üzemeltet Cegléden, amivel először a Facebookon találkoztam, már talán két éve. Stílusos, naprakész kollekciót fedeztem fel kínálatukban és azóta is figyelemmel követjük egymás munkáját.

Tavasszal, mikor meghallottam, hogy egy új márka kerül náluk bevezetésre, egyből megbeszéltük, hogy ezt nektek is szeretném megmutatni néhány fotóval a blogomon. A Rinascimento egy olasz márka, a szó jelentése újjászületés. Exkluzív olasz divat azoknak, akik valami újra, különleges eleganciára vágynak.

Hét szettet fotózunk be, amelyek tökéletesek egy-egy eseményre, hiszen a nőiesség és a finomság jelenik meg bennük. Ha bármelyik modellt megszeretnétek rendelni, a www.ilnido.hu oldalon megtehetitek.

És mért pont IL NIDO? Nos, ez a szó olaszul azt jelenti: a fészek. Mert az IL NIDO nem más, mint egy otthonos kis fészek, ahol megpihenhetsz, és főleg felöltözhetsz tetőtől-talpig, megtalálod a saját stílusod és önmagad. Én megtaláltam.

xoxo, Anita

OUTFIT:

A ruhák megvásárolhatóak az IL NIDO üzletében Cegléden vagy rendelhetőek a webshopon.

www.facebook.com/IL.NIDO.Cegled

www.ilnido.hu/

Fotó: Kiss Lóránt 

Rose blazer
Április 04. 2017

 

 

OUTFIT:

Zakó és felső: Zara

Nadrág: Mango

Cipő: Cipőfalva

Táska: Starstyle.hu 

Óra és karkötő: Bijou Brigitte

Fotó: Kiss Lóránt 

 

Silver skirt
Március 28. 2017

 

OUTFIT:

Kardigán: Magenta

Felső: H&M

Szoknya: Zara

Nyaklánc és táska: Cango & Rinaldi (Doras.hu)

Cipő: Zara

Óra: Thomas Sabo 

Fotó: Kiss Lóránt 

WM wear ruha
Március 24. 2017

Sziasztok!

Mit szóltok ehhez a csodálatos tavaszi időjáráshoz? Én teljesen feltöltődtem a napsugaraktól. Igaz, hogy éles váltás a mínusz fokok után, de inkább ez, mint a réteges öltözködés.  A fotózás után harisnya nélkül mentem haza és felemelő érzés volt.

Lehet a születésnapom miatt is, de a kedvenc hónapom a március, amikor újraéled a természet. És remélem én is formába lendülök majd a téli hónapok után és megújulva térek vissza hozzátok. Nem sok időm jutott manapság semmire, de majd most! :) 

A hónap jó híre: érkeznek a legújabb tavaszi kollekciók az üzletekbe, de már betekintést nyerhetünk a nyáriba is a legújabb fürdőruha trendeknek köszönhetően. Számomra az egyik favorit az Inditex csoport erősödése ezen a fronton. Klassz kis trikini és bikini kollekcióval rukkolt elő például a Zara, ráadásul rengeteg kimonót találtok hozzá, amit a hétköznapban egy sorthoz is tudtok használni majd nyáron.

A blogban szereplő ruha a tavasz egyik nagy kedvencem. WM wear darab, ami egyre népszerűbb Magyarországon. Az alja felé bővülő fazon igen különleges. Ha szereted az extrém és egyedi darabokat, nem szereted, ha az utcán szembe jön veled, akkor érdemes ellátogatni a Debrecenben található üzletbe vagy megrendelni üzenetben a WM by Furever Facebook oldalon.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruha: WM wear ( WM by Furever Debrecen) 

Cipő és Táska: Zara

Fülbevaló, karkötő és napszemüveg: Bijou Brigitte

Fotók: Kiss Lóránt

Grey, pink and jeans
Március 17. 2017

OUTFIT:

Farmer kabát: Magenta Debrecen

Felső: Promod

Szoknya: Tally Weijl

Csizma: Zara

Táska: Petrity

Óra és nyaklánc: Six

Basic szett extrákkal
Március 05. 2017

 

 

OUTFIT:

Kötött felső: Zara, Csipke felső: Intimissimi, Nadrág és kabát: Zara, Cipő: Cipőfalve, Táska: Mango, Fülbevaló: Bijou Brigitte

Fotó: Kiss Lóránt 

Red coat
Február 19. 2017

 

Sziasztok!

Már nagyon régen elkezdtem ezt a bejegyzést tervezni, mégis, mikor lehetőségem lett volna foglalkozni vele, kaptam egy új munkát, vagy a szervezetem kiabált egy kis pihenésért!

De kezdjük is az elején: 2016-ban megfogadtam, hogy lesz, ami lesz többet hódolok majd a hobbimnak: a blognak! Viszont január első hetében megcáfolta ezt a munkám, hiszen a Fórum egy új kiadványt tervezett 2017-re és megnyertem magamnak a kivitelezést! Egyik szemem sírt (mert valljuk meg, álommunkáról van szó), a másik nevetet, hogy megint átírja a sors a terveim. Erre vártam már évek óta, hogy bizonyítsak magamnak, de ott volt az is bennem, hogy ez rengeteg lemondással és plusz órával jár, ami így is lett. Így maradtak az éjszakázások, a tervezés, a magazin lapozgatás, ami rengeteg inspirációt adott. Volt, hogy tízen akárhány órákat dolgoztunk magunkat és mindenkit háttérbe helyezve. Szerencsére sok esetben szabad kezet kaptam és így olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akiket én választottam.

Az első magazin címlapján Weisz Fanni szerepel majd, akit öltöztetni az eddigi munkám csúcspontja volt. Korábban csak álmodtam róla, most meg teljesült és az általam összeválogatott szetteket viselte. A másik modellem Kárpáti Rebeka volt, akit a Botanikus kertben fotóztunk.

Visszatérve a blogra: így nem maradt időm, de remélem az elkövetkező időben sikerül pótolnom mindazt, amit kihagytam januárban.

A szettben megjelenik a nőiesség és a kacérság is – nem szeretem a pirosat, most viszont ebbe a kabátba azonnal beleszerettem. A tavasz egyik alapdarabja lesz, semmi kétségem. Fittyet hányva azzal, hogy eddig nem volt a ruhatáramban ez a szín, most beszerzem, az garantált.

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Kabát: Zara

Felső: Mango

Nadrág: Zara

Cipő: Cipőfalva

Táska: Mango

Gyűrű: Doras.hu - Cango & Rinaldi 

Szemüveg: AliExpress

Fotó: Kiss Lóránt 

Rose gold chix
Január 23. 2017

OUTFIT:

Kabát: Nana's, Felső: Promod, Szoknya: Magenta, Harisnya: Calzedonia, Bokacsizma: Zara, Fülbevaló: Avocada, Sapka: Promod, Táska: Dorka Petrity

Fotó: Porció Norbert- Tri Lite Stúdió

Flitterek télen!
Január 12. 2017

OUTFIT:

Kabát: Zara, Rövid nadrág: Mango, Garbó: Tezenis, Sál: Zara, Táska: old, Csizma: UGG, Sapka: Bershka

Fotó: Porció Norbert 

Trousers with side band
Január 04. 2017