Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Mit hozol ki magadból két hét alatt jelige
Július 30. 2015

A nők két csoportba sorolhatóak! Azokra, akik a nyári időszámítás előtt elkezdik a tökéletes testért való harcot és azokra, akik a nyaralás előtt pár héttel eszmélnek fel, hogy van egy pár kiló felesleg még itt-ott!

Ilyenkor persze a legnehezebb a harc, hiszen a legnagyobb ellenségük az idő. De mit is lehet tenni ilyenkor? 

Múltkor mikor megkérdeztelek benneteket, sokan az életmód témát is felvetettétek, mint aktualitást, amiről szívesen olvasnátok. Gyorsan döntöttem és bele kezdtem egy 2 hetes kiképzésbe, „mit is lehet kihozni ennyi idő alatt magunkból, testünkből” jeligével egy kis odafigyeléssel. 

Kezdjük az elején, miből mit szeretnénk? 

Testsúly: 60.9 kg, a lábammal elégedett voltam, viszont a több kilométeres bicikli túrák miatt megerősödött, ami nagyon zavart. A kritikus pont: a has és a csípőm! Ami az erőlétemet illeti az elmúlt időben a heti 1-2 fél órás futáson kívül nem nagyon sorolható fel más a listára.

Válassz sportágat? 

Mivel olyan sok idővel nem rendelkeztem egy olyan sportot kellett választanom, ami gyors es könnyen megmozgatja a testem minden porcikáját! Ekkor eszembe ötlött a Power plate és már tárcsáztam is a Fábián testvéreket, akik partnerek voltak a kis ötletemben! A gép mellett szólt hogy a hasi tájékon felhalmozódott zsírt jobban égeti, mint az általános fitness gépek.

A fiúk és Évi minden edzéssel emelték a kapacitásom és napról napra keményebben fogtak. Jöjjön hát az én történetem: 

1. nap: Ismerkedjünk meg a géppel! 3 dimenzióban való mozgás, a gép 30-45-60 mp-ig mozog, mi pedig az edző által feladatokat végzünk! Ahogy a gép mozog még nehezebb tökéletesen végezni az edzést. 

2.nap: Bonyolítsuk csak az edzést egy kis TRX-el! A kettő külön-külön is kemény, nem hogy meg így. Donát mosolya felbecsülhetetlen, de küzdök, hiszen a cél a minap megérkezett: a Vivien Vance fürdőruhám. 

3.nap: Dani a soros! Előkerül az izomláz, sőt a munka is tetőzik a Campus miatt. Nem baj, muszáj küzdeni, egyből 60mp-es körökkel kezdünk! Kiköpöm a lelkem, már kezdem bírni a kisebb etapokat, most meg egy egész perc. Büszke vagyok magamra, hogy kibírom, de levegőt nem kapok. 

4.nap: Évi a soros és Pedro, a négylábú segítőtárs, aki már az ajtóban üdvözöl. Már a fiúk felkészítettek, Évi a nőies részeket fogja megmozgatni. Egy picit másnaposan (mert hát Campus van) nekilátunk a hasnak és a csípőnek. Be kell látnom ezeket a testtájakat csak mi, nők tudjuk pontosan definiálni. Vagyis én már tudom, hiszen fél óra után érzem, hogy létezik.

Hétvége

Az edzés terén kimenőt kaptam, egy héten 3-4 edzés ajánlott, ha sikerül az örödik, akkor az a nyújtásról szól. Megpróbálok odafigyelni az evésre, és persze a 40 fokban szaunázok a Campuson.

7.nap: Újra hétfő, nehéz ismét elindulni. Évivel és Pedroval pillanatok alatt eltelik az idő, érződik a változás. Jót tett a kétnapos pihenő. Az erőnlétemen és a testemen is láthatóan érzem és tapasztalom a változást. Végre látom az izmokat a hasamon.

8. nap: Ma fotózunk, szükségesek a fotók, hogy illusztráljam a változást. Donáttal már beütemeztük napokkal ezelőtt az időpontot, egy óra fotózás majd fél óra edzés. Amikor ezzel kezdem az edzést, Dani csak mosolyog, majd minden feladatot a kitartások miatt plusz másodpercekkel spékelünk meg. A fiúk arcán mosoly, én pedig szenvedek.

9. nap: A tegnapi fél órás edzés után, olyan helyeken van izomlázam, amit eddig nem is tudtam, hogy létezik. Hogy miért nehezebb így edzeni, mint egy fitneszgéppel? A plató mozgása a feladatok végzése közben reflexszerűen összehúzzák izmainkat, másodpercenként 25-50 alkalommal. Így olyan, mint ha fitness gépen edzettem volna több órát.

10. nap: A fürdőruhámmal ébredek. Egyből bele is bújok, és büszkén konstatálom, hogy látom a változást. A szalonban ismét Danié a vezető szerep. Kijelentem nagy okosan, most már jobban bírom, majd két perc múlva úgy érzem kár volt megszólalnom. Másfél perces feladatokat végzünk, új dimenzióban a vádlim, a lábam, az egész testem. Huuuh, ismét egy kemény edzés.

11.nap: Az edzéssel töltött napok utolsója. A testem rabja lett a Power Plate-nek, megszokta azt, hogy feszes és napról napra fejlődik. Félek egy kicsit, hogy nagy lesz a visszaesés a nyaralás alatt. De azt is tudom, ahogy hazaérek, az lesz az első, hogy bejelentkezem edzésre.

Végezetül megkértem Évit, hogy egy izomlázas edzéssel búcsúztassuk a két hetet.

Eredmények:

60,9 kg helyett 59,6 kg

Csípő:70 cm helyett 67 cm

Derék: 91 cm helyett 88 cm

Comb: 54 helyett 52 cm

Feszesebb test, a cél teljesítve: most már nagyobb önbizalommal viselem majd a bikinim a nyaralás alatt!

Nagyon köszönöm a Shape Power-Plate csapatának az alkalmazkodást, a sok-sok segítséget, biztatást. Nagyon profik vagytok, ha valaki fejlődni akar és komoly változásokat szeretne, keresse fel őket! A változás garantált lesz. (www.facebook.com/shapepowerplate)

OUTFIT:

SHAPE POWER-PLATE

4026 Debrecen Garai u. 6.

Tel.: 0630/293-7183

Nyitva tartás: h-p: 8-20 szo: 8-12

www.shapepowerplate.hu

(www.facebook.com/shapepowerplate)

Rojtok
Július 29. 2015
Campus fesztiválra hangolódva
Július 20. 2015
Crop top + military dzseki
Július 17. 2015
HRVT ruha
Július 02. 2015