Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Dress code - magyar tervezők
Július 29. 2016
Fesztiválra hangolódva
Július 14. 2016
Tezenis Pool Party
Július 13. 2016

Minden nő álma az, hogy a középpontba kerüljön! Egy mesés délutánt töltöttünk el többedmagammal a budai Bródy Villában / Writer Villa , az egyik legprominensebb helyszínen.

Kedden egy email fogadott: Kedves Anita! Vedd fel velünk a kapcsolatot a Tezenis egy eseményével kapcsolatosan. Titkon mindig erre vágytam, sokan megkérdezik tőlem, mi a célom a bloggal, mit szeretnék elérni. Erre azt szoktam felelni, hogy ez egy álom, egy megvalósítás, amiben kiteljesedem. De ha szívemre teszem a kezem, inspirál az ilyen cégekkel való együttműködés, kapcsolat és tanulás, amit minden egyes alkalommal 100% töltök magamba.

Azonnal csörögtem és felvázolták az eseményt, én pedig ugráltam: Igen! Át kellett szerveznem a követező napom, de sikerült!

Reggel már úton voltam, izgalommal és félelemmel töltött el, milyen is lesz az egész? Mi lesz pontosan a feladat, hogyan fogok helyt állni?

Aztán minden ment a maga módján: a LanceCom csapata tökéletesen megszervezte az egész napunkat. Cabrióval érkeztünk a helyszínre, aminek a vezetését megnyertem - így kezdeni a budapesti vezetésem, hát mit ne mondjak, izzasztó volt, főleg hegymenetben. :)  A Bródy Villa csak prominens vendégeket fogad, külön szabályokkal az ott tartózkodásra. Például Rowan Atkinson több hónapot pihent itt. Több száz éves fák, óriási medence, Zsolnay kút és ámulatba ejtő látvány.

De milyen is egy ilyen esemény?

Egy fürdőruha tenger várt az egyik szobában minket. Szabadon választhattunk magunknak és utána irány a medence. A jelige „Érezzétek jól magatokat!” volt - szerintem a képek alapján ez sikerült is. Aztán új fürdőruha - bevallom ennyit nem öltöztem egy medencés buliban sem. Na de itt élveztük. Koktélok, welcome sajttál és rengeteg nevetés. Észre sem vettük, hogy forog a kamera. Az eseményről videó felvétel is készült, amit nagyon várok már. Ahogy elkészül nektek is megmutatom majd.

Tezenis bikini

A bikinik minden igényt kielégítenek. Cipzáras kiegészítőkkel, különleges több pántos részletekkel fűszerezték meg a fürdőruhákat.

Az idei nyár egyik alap elképzelése: mixeld a bikinid. Tehát mindent mindennel. Így trendi a virágost egy fekete alsóval vagy akár a katona zöldet egy fehér alsóval hangsúlyozni.

Nekem még is a favorit a lézer vágott kék bikini volt, ami tökéletesen alkalmazkodott mindennel. Kiemelte azt, amit ki kell és eltakarta azt, amit el kell.

Szóval mindenképp favorit.

Találjátok meg Ti is a Tökéleteset! Nekem sikerült és köszönöm a lehetőséget, hogy közelebbről is megismerhettem ezeket a termékeket és beleleshettem egy nagy cég marketing tevékenységébe - ami jelentek, 10 pontból 11!

xoxo, Anita,

 

OUTFIT:

Köszönet a szervezésért a LanceCom csapatának! Fürdőruhák: Tezenis <3

A fotózás helyszíne: a Bródy Villa / Writer’s Villa 

A nyár, ahogy én látom!
Július 11. 2016

 

OUTFIT:

Ruha: Zara- SALE, Táska: Cango & Rinaldi - Doras.hu, Fülbevaló és Napszemüveg: Bijou Brigitte, Saru: Sugarbird Debrecen 

Fotó: Kiss Lóránt

Fel a kezekkel- ONEFASHIONDEBRECEN
Július 04. 2016

Fel a kezekkel! Végre Debrecenben is megvásárolhatjuk a magyar tervezők ruháit! Ezzel nemcsak a magyar divatot támogatjuk, de a különleges darabok bizonyos, hogy nem jönnek velünk szembe az utcán. Divat a magyar!

A ONEFASHIONDEBRECEN üzlet tulajdonosával, Lippai Júliával beszélgettem tervekről, márkákról és  egy különleges eseményről.

Honnan jött az ötlet az üzlet megnyitására?

Úgy két éve egy Fashion Days divatbemutatón találkoztunk először a ONEFashionBudapest két tulajdonosával, Décsi Julival és Dániel Orsival. Mi akkor és ott beleszerettünk a magyar divattervezőkbe, a magyar divatba és az ötletbe, hogy egy olyan üzletet hozzunk el Debrecenbe, ami összefogja a hazai tehetséges divattervezők kollekcióit.

Hány tervezővel dolgoztok együtt és kik ők?

Jelenleg 12 divattervezőnk van, ebből 6 ruhatervező ( DORAABODI, 1975, THREEE, CAKÓ, ZIGI, WILDPASTEL ), 3 táskatervező ( ANNAMARIA PAP, AGNESKOVACS, DVA), 3 ékszertervező ( KARMAN, BALILLA, DORIDEA ).

Ha egy szóban jellemezni kellene a tervezőket, mit mondanál?

DVA: urbanista

AGNESKOVACS: up to date

ANNAMARIA PAP: klasszik elegancia

1975: letisztult formák

ABODI: extravagáns

Cako: különleges szabásvonalak

Threee: frappáns és menő

Wildpastel: stílus és kényelem

Zigi: magabiztos elegancia

Doridea: természetes könnyedség

Karman: izgalmas, merész

Balilla: játékos formavilág

Miért pont ők?

Eléggé eltérő stílust képvisel mind a 12 tervező, hogy mindenki megtalálja a magához illőt, legyen akár extravagáns, egyszerűbb, sportosan elegáns vagy hétköznapi is a stílusa.

Mitől más ez az üzlet, mint a többi butik?

Mert fiatal magyar divattervezők limitált darabszámú egyedi, de viselhető darabjai vannak, amik nem jönnek szembe az utcán vagy a buliban ;) Aki nálunk vásárol, támogatja a magyar divatot. Végre ki lehet tűnni a tömegből.

Úgy tudom pesti az anyacég. Ha egy másik márka termékét szeretnénk megvásárolni és ott megtalálható, van rá mód, hogy megrendeljétek?

Amit a pesti üzletbe láttok, bármit el tudunk hozatni, meg tudjuk rendeli. Illetve nagyon fontos tudni, hogy a tervezők a két szezon közt vállalják egyedi menyasszonyi ruhák és koszorúslány rucik elkészítését, az igényeknek megfelelő árakkal. És a meglepő, hogy néha olcsóbban is, mint a bérlés. 

Mi most a te személyes kedvenced?

Az a helyzet, hogy én minden tervező kollekciójában megtaláltam a nekem tetszőt.  Amikor személyesen találkoztuk a tervezőkkel, csúcs szimpatikus volt mindenki. Bárkivel elmennék bulizi! ;))))

Na de mégis, mi most az abszolút favorit?

Az én véleményemnél fontosabb, hogy a vásárlók mit szeretnek. Az Ő véleményük alapján eddig a Threee a favorit.

Mikor érkezik az őszi kollekció? A tervezők változnak majd?

Az őszi kollekciót szeptembertől kezdjük majd el csepegtetni és előfordulhat, hogy változnak a tervezők is - akár közkívánatra is ;)

Úgy tudom, jövő héten egy tervező is meglátogat titeket egy Night Shopping-os esemény keretében?

Jövő hét pénteken, július 8-án este 6-tól 10-ig Night Shopping lesz az 1975 két divattervezőjével, Kupi Szimonettával és Györe Nikolettával. Egy limitált szériás kapszulakollekciót hoznak el. Mindenből csak 1 db készült, kb 40-50 db lesz összesen. ÉS!!! Minden darabra, az újakra is -30% kedvezmény lesz. Plusz egy kis pezsivel kedveskedünk mindenkinek.

Mik a jövőbeni tervek, hogy látod az üzletet fél év és egy év múlva?

Folyamatosan szervezünk különböző eseményeket, szeretnék a helyi közösséget megismertetni a magyar divattervezőkkel és trendekkel. Egy éven belül reméljük, hogy a régió meghatározó divatüzlete leszünk. Mindenkinek a ONEFashionDebrecen fog először eszébe jutni ha divatról lesz szó.