Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
You:horse, Me: Unicorn
Szeptember 30. 2016

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én éppen most próbálok kikászálódni egy jó hosszan elnyúló betegségből! Másfél hét kényszer pihenőt kellett beiktatnom az előző héten ráadásul a sok Divathét-i teendő miatt, nem mondanám, hogy sikerült kifeküdnöm a betegségem.

De sebaj, itt vagyok es a divathét is elstartolt! Már túl vagyunk az első napon! Nagyon jó érzés viszont látni azt a sok munkát abban az egy órában, amikor a színpadra varázsoljuk a show-t! Rengeteget dolgoztunk 4-en, a lányaim igazán kitettek magukért!

Aki kíváncsi a showra vasárnapig minden nap 17 órától betekintést kaphat a legújabb őszi trendekbe sztár műsorvezetőkkel a Fórum színpadán! Hogy hogyan zajlottak az előkészületek, hogyan találtuk ki a témát, milyen is a főpróba? Készülök egy bejegyzéssel, amiben elmesélem majd nektek az elejétől a végéig- csak legyen vége a hétnek!

Az outfit-ek terén a divathét hetében inkább a kényelemre törekszem! A főpróbán például már a sportcipőt is húztam magam után annyira fájt a lábam! Így a mai szett egy sportos-nőies darab, figyelmet szentelve a kényelemre!

Rengeteg ötletet kaptam tőletek miről írjak a Facebookon, ami inspirálóan hatot és az ötletek gyűlnek és gyűlnek már csak a megvalósításra várnak mozgalmas őszre számítok, amit remélem sikerül kiviteleznem!

A póló szerintem magáért beszél: You: Horse, me: Unicorn!

Legyen szép napotok,

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Marc Cain, Felső: Pull & Bear, Nadrág: Zara, Táska: Mango, Ékszer: Six, Cipő: Adidas 

Fotó: Kiss Lóránt, Smink: Dobó Krisztina

Lace and brown
Szeptember 16. 2016
Szülinap másodjára
Szeptember 02. 2016

Még emlékszem arra a nyári délutánra, egész nap azon rágódtam, kezdjek-e bele vagy sem. Ott állt az oldal, készen volt olyan, amilyennek megálmodtam, mégis rengeteg kétely és félelem volt bennem. Feltöltöttem az első képeket és amikor láttam az eredményt, tetszett. Rájöttem, hogy akarom ezt úgy, ahogy van. Aztán jött minden…

Tegnap volt két éve, hogy szeptember elsejével útnak indult ez a szerelemgyerek. A munkámban ez volt az a rész, ami még annyi ehetőséget rejtett, hogy mindenképp tovább akartam vinni, fejlődni, tanulni, saját tapasztalatokat szerezni. Néha hibáztam egy-egy szettel, volt, hogy meggyőztek egy-egy ruhával kapcsolatban, hogy viseljem és amikor a fotók ott voltak előttem, inkább úgy döntöttem, nem publikálom. És igen, hallgattam a saját stílusomra, azokra az újdonságokra, amik megtetszettek és maradtam „Én” magam.

Így csalt szemembe könnyeket az, amikor valaki bement az egyik üzletbe és az egész szettemet megvett, vagy amikor az utcán felismertek, vagy hogy tegnap a 40 lufimmal azt éreztem, hogy igazán megünnepeltem a sok-sok munkát, amit beletettem és beletettünk.

Nagyon köszönöm a két fotósomnak, akik a munkájuk mellett szakítanak rám időt és eltűrik a néha rossz, néha bolondos kedvemben. Ők Porció Norbert és Kiss Lóránt – örök hála.

A bejegyzésben mindenképp szerettem volna egy szülinapi ruhát. A Lipsclothes tervezőjével, Füri Zsanettel már nagyon régóta tervezünk egy közös munkát. Imádom Zsani az elszántságát és az ötleteit is, ahogy figyel az apró részletekre egy-egy ruha kialakításánál. Így esett a választásom az Imola ruha fehér változatára, amiben tökéletesen éreztem magam.

Köszönöm Zsaninak, hogy a ruhát rám tervezte és hogy időben elért hozzám. Már az őszi kollekció is készül, amit személy szerint is nagyon várok. A Facebookon a következő oldalon éritek el, érdemes követni: www.facebook.com/lipsclothes

A lufikért meg külön köszönet a Party Box Debrecen csapatának (www.facebook.com/PartyBoxDebrecen) akik a legprofibbak a rendezvény kellékek választékában és a kiszolgálásban. Boltjukban mindent megtaláltok, ami lánybúcsúk, zsúrok, szülinapok szervezéséhez kötelező.

Tartsatok velem továbbra is, köszönöm, hogy itt vagytok,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruha: Lipsclothes, Cipő: Cipőfalva, Kiegészítők és táska: Bijou Brigitte,

Külön köszönet a Party Box Debrecen csapatának a sok szé lufimért. 

Helyszín: Hotel Lycium 

Fotó: Kiss Lóránt