Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Álmomban már láttalak!
December 27. 2016

Már régóta szerettem volna egy fotózást, amire elkísér a férjem, de vártam a megfelelő pillanatot. Amikor előálltam a tervvel először hezitált majd igent mondott. Ha egyszóval kellene jellemeznem: Szeretem!

 Schram András workshopján kértek fel modellnek minket. Azt, hogy több fotós fog több órán át fotózni az utolsó pillanatig titkoltam, hogy nehogy meggondolja magát. András a világ minden pontján fotózott már és a szakma egyik nagyágyúja. Harminc fotósnak mutatott több új perspektívát, beállítást, megközelítést. Még modellként is ámító volt figyelni, ahogy egy kép életre kelt. Látni, hogy pontosan mit szeretne és mit lát egy-egy pillanatban.  Volt olyan póz, amit több, mint tíz percig kellett kitartani, ami így a rohanó hétköznapokba megnyugtatott és átértékelt néhány dolgot is bennem.

„ Az élet apró örömei a másodpercekben rejlenek! "

 Ráadásul semmi más nem koronázhatta meg a fotózást, mint a Sármán Nóra ruhám. Amióta a divat világában dolgozom, vannak tervezők, akikkel szeretnék együtt dolgozni. Nóri a legteteje volt ennek a listának. Ámulattal figyeltem, ahogy nagy nevek, bloggerek az ő ruhájába bújnak. Irigykedtem és viselni akartam egyik költeményét, ami egyszerre nőies, hercegnős, ámulatba ejtő. A csipke használata megismételhetetlen. Fiatal lendülete példaértékű mindenki előtt.

Amikor igent mondott, a fellegekben éreztem magam. Tudtam, hogy össze kell szednem minden bátorságom és a maximumot kihozni magamból. A ruha a tündérmeséket juttatja eszembe, a rózsaszín és arany árnyalatainak világában.

Fogadjátok szeretettel a 2016-os egyik legszebb és legkülönlegesebb fotózását! 

" Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves Olvasómnak, Követőmnek!

2017-es évben sok Szerencsét, Mosolyt és Örömöt! " 

xoxo, Anita

OUTFIT:

A fotók:

Halmai Gyöngyi (Photography by Perle )

Bakos Zoltán (http://bakoszoltan.hu/wp/ )

Juhász Csaba

Simandi Nóra

Tandi Söjtöry Tóth

Harman András – Tri Lite Stúdió

Porció Norbert – Tri Lite Stúdió

Helyszín: Le Til Kúria – (www.facebook.com/letilkuria )

Smink: Skurla Dóra, Haj: Vilicsku Laura
 
Virágcsokor: Demeter Éva ( Eve's Bouquet )
Christmas set
December 23. 2016

OUTFIT:

Felső: Three, Szoknya: Silver Rose- Rabócsi Renáta - a szett megvásárolható a One Fashion Debrecen üzletében. 

Fotó: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert

Smink: Skurla Dóra

Karácsonyi ajándékok magyar tervezőktől
December 11. 2016

Idén eldöntöttem, nem hagyom magam, nem hagyok semmit az utolsó pillanatra és a lehető leghamarabb beszerzem a karácsonyi ajándékokat! Egy kis listát készítettem, kinek mit szeretnek ajándékozni, mit kell beszereznem! Két dolgot tartok szem előtt idén: vagy saját kézzel készült lesz a meglepetés vagy valami olyan, ami különleges és egyedi! A One Fashion Debrecen termékeit, azért imádom, mert pont az egyediségét sugallják,  ráadásul a magyar divatot is támogatom minden vásárlásommal, ami hétről hétre fejlődik, alakul! Vigyázat, spoileres rész következik - nehéz lesz választani! Barátnődnek, anyukádnak vagy akár magadnak is tökéletes választás.

Személyes kedvenceim:

  1. Rózsaszín csomócska: párna, kiegészítő, lakás dekoráció. Egy-egy helyiséget egy ilyen különlegességgel fel tudsz dobni.
  2. Gabo Szerencses metél kék pénztárca: a színe azonnali szerelem, ilyen biztos nem jön velem szemben az utcán.
  3. Pap Annamária szivecskés kulcstartó, a tervező egyik alapdarabja. Viszont az anyagok játékával minden darab különböző.
  4. Karman Jewelry nyakláncok: még nyáron szerettem bele egy fehér gyöngyös változatba, most pedig megérkeztek a téli színek. Ruhához, hosszított felsőkhöz meghatározó darab.

Jó shoppingolást nektek, élvezzétek ki a készülődés minden pillanatát!

Mit csináltok 17-én? Karácsonyi ajándék és kellemes borozgatás a Borháló Debrecen és a ONE Fashion Debrecen közös szervezésében! Mi ott leszünk és segítünk ajándékokat választani.

Legyen idén karácsonykor minden ajándék egyedi!

xoxo, Anita

OUTFIT:

A képeken látható kiegészítők megvásárolhatóak a ONE FASHION DEBRECEN üzletében. 

 ( www.facebook.com/ONEFashionDebrecen  )

December start!
December 03. 2016