Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Red coat
Február 19. 2017

 

Sziasztok!

Már nagyon régen elkezdtem ezt a bejegyzést tervezni, mégis, mikor lehetőségem lett volna foglalkozni vele, kaptam egy új munkát, vagy a szervezetem kiabált egy kis pihenésért!

De kezdjük is az elején: 2016-ban megfogadtam, hogy lesz, ami lesz többet hódolok majd a hobbimnak: a blognak! Viszont január első hetében megcáfolta ezt a munkám, hiszen a Fórum egy új kiadványt tervezett 2017-re és megnyertem magamnak a kivitelezést! Egyik szemem sírt (mert valljuk meg, álommunkáról van szó), a másik nevetet, hogy megint átírja a sors a terveim. Erre vártam már évek óta, hogy bizonyítsak magamnak, de ott volt az is bennem, hogy ez rengeteg lemondással és plusz órával jár, ami így is lett. Így maradtak az éjszakázások, a tervezés, a magazin lapozgatás, ami rengeteg inspirációt adott. Volt, hogy tízen akárhány órákat dolgoztunk magunkat és mindenkit háttérbe helyezve. Szerencsére sok esetben szabad kezet kaptam és így olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akiket én választottam.

Az első magazin címlapján Weisz Fanni szerepel majd, akit öltöztetni az eddigi munkám csúcspontja volt. Korábban csak álmodtam róla, most meg teljesült és az általam összeválogatott szetteket viselte. A másik modellem Kárpáti Rebeka volt, akit a Botanikus kertben fotóztunk.

Visszatérve a blogra: így nem maradt időm, de remélem az elkövetkező időben sikerül pótolnom mindazt, amit kihagytam januárban.

A szettben megjelenik a nőiesség és a kacérság is – nem szeretem a pirosat, most viszont ebbe a kabátba azonnal beleszerettem. A tavasz egyik alapdarabja lesz, semmi kétségem. Fittyet hányva azzal, hogy eddig nem volt a ruhatáramban ez a szín, most beszerzem, az garantált.

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Kabát: Zara

Felső: Mango

Nadrág: Zara

Cipő: Cipőfalva

Táska: Mango

Gyűrű: Doras.hu - Cango & Rinaldi 

Szemüveg: AliExpress

Fotó: Kiss Lóránt