Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Férfiasan tökéletes
Szeptember 18. 2017

Vannak olyan pillanatok, amikor felcserélődnek a két nem szerepei. Van, hogy a férfi neveli a gyerekeket, van, hogy a nő a pénzkereső egy háztartásban. Ahogy a szerepek, úgy a ruhatárunk is átvesz egy-egy darabot, amik a szezon alapdarabjaivá válnak.

Idén a hosszított, oversize blézerek kerültek át a mi ruhatárunkban, amit még Rovinjban be is fotóztam nektek. Imádom, ahogy egyszerre a nőies és férfias (karizmatikus) jegyek keverednek. Mivel rengeteg megunt zakója van a férjemnek az őszi nagy ruhaválogatásnál le is csaptam néhány darabra, amit biztosan be fogok vetni majd a hidegebb napokon. Farmerrel vagy egy elegáns nadrággal tökéletes lesz.

Képzeljétek, mivel stylistként dolgozom a mindennapokban, egyre több férfi keres meg, hogy mit mivel viseljen. Én személy szerint nagyon örülök ennek a trendnek, mert korábban, aki a divattal foglalkozott, azt általában melegnek ítélték. Most viszont már a férfiak is figyelnek a színekre, a jó fazonokra, tetszeni akarnak a gyengébbik nem képviselőinek. Arra gondoltam, összeszedek nektek néhány férfi szettet is, ami ősszel szerintem divatos és egy kis sikket csempész a szettbe, mint az ételbe a só. Keresgettem a neten és találtam egy honlapot, ami eléggé átfedi az őszi kínálatot, így találtam rá a www.legyferfi.hu oldalra, onnan válogattam néhány inspirációt nektek.

Őszi alapszínek

A 2017-es őszi szezonban a vörös három árnyalata is meghatározó, a skarlátpiros, a narancsvörös, valamint a friss grenadin szín. De természetesen a természet színei idén is a porondon vannak, úgy, mint a barna vagy a nude szín - mindez egy férfi ruhatárából sem hiányozhat.

Ha elegánsan akarunk felöltözni, milyen színek passzolnak egymáshoz? Mit is vegyünk fel - merülhet fel a férfiakban a kérdés, amelyre most próbálok választ adni. Egy krémszínű zakó, esetleg öltöny szett tökéletes kiegészítője lehet egy halványkék ing. A csokornyakkendő idén is menő darabnak számít, tehát, ha elismerő női pillantásokra vágyunk, akkor ezeket a színeket és darabokat mi is helyezzük el jól látható helyen a ruhatárunk polcain. Ami a cipőt illeti, a mokaszin cipő ősszel a lehető legjobb választás, még a nagyon hideg tél beköszönte előtt, a lényeg, hogy színben harmonizáljon a nadrágunkkal, valamint a zakónkkal.

Zakó: http://bit.ly/2xbeTbt , Ing: http://bit.ly/2wDygph , Cipő: http://bit.ly/2xu5MCg , Pénztárca: http://bit.ly/2xtJXTC , Nyakkendő: http://bit.ly/2xdx1yP , Nadrág: http://bit.ly/2f7BOKg

Amennyiben a feketében gondolkodunk és ehhez akkor is ragaszkodunk, ha a fene fenét eszik, de mégis szeretnénk egy kis divatot csempészni a szettünkbe, válasszunk egy piros cipőfűzős darabot, esetleg egy piros nyakkendőt a fekete zakó alatt viselt fehér inghez. Ezzel szolid eleganciát, és divatot tudunk egyszerre megjeleníteni a napi megjelenésünkben. Idén még mindig nagyon jól mutatnak a férfi karkötők is, ennek szeretetét, természetesen nem lehet mindenkire erőltetni, de amennyiben kacérkodtál már a gondolattal, hogy egy ilyet beszerezz, itt az alkalom.

Karkötő: http://bit.ly/2xcCA39 , Nadrág: http://bit.ly/2jFmVDM , Ing: http://bit.ly/2xui6Te , Mandzsettagomb: http://bit.ly/2fhIlWk , Nyakkendő: http://bit.ly/2ybNHpJ , Zakó: http://bit.ly/2hcryVg , Cipő: http://bit.ly/2ybjQOf

Ha azok közé a szerencsés férfiak közé tartozol, akiknek nem követeli meg a munkahelyük a napi elegáns viseletet és sportosabbra is veheted a figurát, úgy nincs más dolgod, mint egy tökéletes farmer beszerzése, kényelmes sötétkék pulóverrel, valamint a pulcsihoz színben harmonizáló széldzseki, ami még megvéd az őszi fuvallattól, de nem túl meleg, hiszen télre ez már kevés lesz. Cipő terén a sötétkék rendkívül praktikus viselet, lehet akár sportcipő, vagy egy elegánsabb, masszívabb darab, mondjuk bőrből. Ezt nagyon széleskörűen ki tudod használni. Ha egy kiegészítőt is beszereznél, javaslom az Eastpak pénztárcáját, hiszen ezek a darabok, mindig évekig bírják a gyűrődést.

Pamut dzseki: http://bit.ly/2xksT1N , Karkötő: http://bit.ly/2jF48sc , Pénztárca: http://bit.ly/2ybIyOp , Dzseki: http://bit.ly/2heGfqT , Cipő: http://bit.ly/2xeeSAV , Nadrág: http://bit.ly/2w5XcGD

Ha viszont a divat szerelmese vagy és a feltűnést is szereted, úgy a piros színt, az idei ősz slágerét ne csak kiegészítőként vidd bele a napi szettedbe, hanem vegyél egy piros/bordó nadrágot is. Ehhez egy színben illő csokornyakkendőt, kék inget kék zakóval, és ehhez vedd fel a fekete-piros cipőfűzős elegáns cipődet, a hatás garantáltan nem marad el!

Nyakkendő: http://bit.ly/2jGffRM , Nadrág: http://bit.ly/2fyLT3w , Csokornyakkendő: http://bit.ly/2ynBXkT , Zakó: http://bit.ly/2fhrwe0 , Ing: http://bit.ly/2xkpb8u , Öv: http://bit.ly/2wuZbIs , Cipő: http://bit.ly/2ynVHFi

Tehát, férfiak, vásárlásra fel! A honlapon rengeteg segítséget kaptok, folyamatos ügyfélszolgálati manager segít a választásban. Lányok, nektek is érdemes nézelődni és meglepni párotokat, valami különleges darabbal! :) 

Xoxo, Anita