Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Blog or no blog!
Október 01. 2017

Az előző pár hónapban nem nagyon voltam aktív semmilyen felületen. Kívülről próbáltam figyelni a bloggerek közösségi médiában elfoglalt szerepét, emberekre való hatását, a cégek hozzáállását. Jobbnak láttam nem beállni a sorba, inkább megfigyelni és mérlegelni, mit fogok csinálni és hogyan. 

Az első ámulatba ejtő dolog, ami szembe jött velem az Instastory alkalmazás volt. Én személy szerint elsőre örültem neki, hiszen lehetőséget ad napi képek megosztására, viszont aztán láttam, hogy mi lett a trend: posztolni minden pillanatot, minden hülyeséget, unboxing videókat készíteni (érezze a követőd, hogy bibi, nekem xy küld csomagot)…Most ez miért jó? Rengeteg minden történt szerintem mindannyiunkkal a nyáron, mégse csináltunk napi szinten 5-10 storyt. Mondjuk, ebben nem is vagyok olyan jó, hiszen minden egyes alkalommal ez az utolsó, ami eszembe jut. Jó volt megélni a pillanatokat: a Mádai Vivienes fotózáson (reggel 8-tól délután 18-ig) csak az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy kellene készíteni akár egy közös fotót is. Amikor nyaraltunk a tenger volt az első, után is megcsináltuk nektek a fotót, aztán a telefont a táska mélyére tettem (tök jó érzés volt nem kommunikálni a külvilággal).

Megoldás: Eddig se voltam hiperaktív, hát most sem leszek! :D

Cégek

Mindenki úgy kezdi, hogy hány követőd van, nem az a fontos, hogy miről írsz, milyen a tartalmad, mit szeretnél átadni.  „Hány követőd van? ” Ez a mondat az utóbbi hónapokban belém égett. Láttam, ahogy csoda módon pár nap alatt lett a lányoknak több ezer követője – a céget ez persze nem érdekli, érdekelte.  

Megoldás: én a NEM mellettem döntöttem és nem vásárolok követőt. Akinek pedig elég a kisebb követői számom és szeretne velem dolgozni, úgyis fogunk együtt valamit alkotni.

Az, hogy hova fajul a közösségi média ma, az számomra egy ámulatba ejtő dolog. Tényleg arra sarkalt az elmúlt hónapokban, hogy maradjak távol a posztoktól, gondoljam át mit akarok a bloggal. Megfordult a fejemben, hogy abbahagyom (sokan a cégek hozzáállása, követők vétele miatt abbahagyták az elmúlt hónapokban). Sosem titkoltam, hogy nekem ez a hobbim, ami számomra plusz költségekkel jár, nem pénzkeresési forrás. Az elején azt éreztem, be kell állnom a sorba, posztolni minden marhaságról, videót készíteni egy buszos utazásról (amit tátott szájjal néztem végig, hogy erre igény van), majd egy-két poszt után rájöttem, erre nem vagyok képes. Vlogoltam az Instyle-nak, még a kezdetek kezdetén mikor ez divattá vált. De elmúlt. Azóta ez a téma nem is vonz. 

Ami én maradok és leszek a jövőben: lehet kevesebbet posztolok majd nektek, de megpróbálom elhozni azokat a bejegyzéseket, amelyekben magam vagyok. Nem fogok posztolni a semmiről, ezt ígérhetem.

xoxo, Anita