Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Ez vagyok én

Évek óta szerettem volna egy oldalt, ahol hetente többször jelentkezem majd mindennapi divat tippekkel, praktikákkal, interjúkkal, szépség percekkel. Kisebb-nagyobb bökkenők megoldása után 2014 szeptemberében ez valóra vált.  Fotózások, divatbemutatók kulisszái mögül jelentkezem majd, ahol minden titkot megpróbálok majd felfedni. Mindennapjaim a Fórum Bevásárlóközpont stylistjaként töltöm, ahol a modelleket divatbemutatókra, fotózásokra öltöztettem. 

Az oldalon törekszem majd a folyamatos megújulásra, ahol természetesen a főszerep a legújabb divaté lesz. Emellett elrepítünk a gasztronómia világába, de lesz szó lakberendezésről, szépségápolásról és még nagyon sok mindenről, ami minket, nőket érdekel. Egy szó, mint száz: minden, ami nő az a blogon megtalálható.

A blog képeit a Tri Lite Fotóstúdió keltette életre, a türelmet és a sok segítséget előre is köszönöm Fejes Márton és Porció Norbert-nek.

3 dolog, ami inspirál, motivál :

1. Merj álmodni, hiszen sosem tudhatod mikor vállik valósággá.

2. Ha olyasmit szeretnél, amid még soha nem volt, olyat kell érte tenned, amit még soha nem tettél

3. Célozd meg a Holdat,legrosszabb esetben is a Csillagok között landolsz...

Szerzői jogok

A képek és a bejegyzések a Fashion and City saját tulajdonát képezik. Amennyiben talál a blogon olyan tartalmat, amely az Ön tulajdona és nem egyezik bele a használatába, kérem jelezze a megadott email címen. A blog bejegyzésinek és képeinek használatáról a felhasználó köteles a Fashion and City jogos felhasználójának engedélyét kérni, az engedély után köteles a bejegyzésben megjelölni.

(Fashion and City / www.fashionandcity.hu)