Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Személyi stylist

Szeretnéd, ha segítene valaki a gardróbod kialakításában, vagy csak elmenne veled vásárolni és az alakodhoz mérten választanátok ki a legjobb darabokat, hogy a tükör előtt Önmagad lásd?

Több éve öltöztettem a Fórum bevásárlóközpont modelljeit, több száz fotózáson és divatbemutatón vagyok túl. Mindennapjaim az üzletek kollekciójának megismerésével töltöm.

Az elmúlt időben több barátnőm is megkeresett,hogy szeretne magáról néhány fotót, amin önmagát látja, szeretne egy igazán jó fotósorozatot vagy csak szeretne egy eseményre a legtökéletesebben felöltözni. Mostantól Neked, Nektek is segítek.

Több csomagot alakítottam ki, amit mindenki saját magára formálhat, ráadásul egy tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra.

1.       Shopping körút

Vannak konkrét terveid, láttad másokon mégse vagy benne biztos, hogy jól állna-e? Egy kávé mellett felmérjük, mire is van pontosan szükséged, mennyi a kereted és mi az ami belefér. Majd megmutatom, hogy a több 100 üzlet közül hol érdemes szétnéznünk. Együtt felpróbáljuk és kiválasztjuk a legjobb darabokat.

Ár: 20.000 Ft / alkalom / 2 óra

 

2.       Gardrób átalakítás

Először is azt kell tudnunk, mi rejtőzik a gardróbod mélyén. Tüzetesen átnézünk és felpróbálunk mindent. A selejtezés után jön a számolgatás, mire van szükség, mi az álom és mi az, ami jövő hónapban is ráér. A jól felépített tervet nem napok alatt kell megvalósítani. Utána irány a shopping körút, bevezetlek a boltok mélyeibe.

Ár: 20.000 Ft / 2-3 óra

 

3.       A divat házhoz megy

Egy személyes találka keretében megbeszéljük mi az, ami közel áll a szívedhez, mi az, ami tetszik. Néhány nappal később egy nagy bőrönddel érkezem meg hozzád, ami tele lesz új ruhákkal, több márka kínálatából.

Ár: 25.000 Ft / 2-3 óra

 

4.       Igen, ez Én vagyok

Szeretnél tökéletes fotókat magadról, amin az a lány mosolyog vissza, aki igazán vagy? Mi ebben is segítünk. Egy kávé mellett egyeztettünk, milyen ruhákat szeretnél, mi az ami nagyon tetszik és mi az, ami tabu. Ezután együtt kiválasztjuk azt a 3 kollekciót, amiben a Tri Lite Stúdió profi fotósa készít rólad képeket.

Ár: 40.000 Ft

(Az ár tartalmazza: a fotózást, stylist szolgáltatást és 1-1 sminket és hajat)

5.       Bajban vagy férfi társam?

Nem tudod eldönteni mit vegyél a feleségednek, barátnődnek karácsonyra, szülinapra. Bajban vagy és sürget az idő. Kérd ki a tanácsom és vegyük meg együtt azt az ajándékot, aminek a legjobban örülne szerelmed.

Ár: 15.000 Ft / alkalom / 2 óra