Logo Logo
HRVT RUHA
  • 19.11.2018
  • Ruha: HRVT- Horváth Dóra, Cipő és táska: Zara, Karkötők: saját, Hajráf: Bijou Brigitte, Fülbevaló: Stradivarius

Ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor már nagyon régóta szerettem volna egy Horváth Dóri által tervezett ruhát. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, hogy mit tud ez a lány, hogy Pesten a divatmamik, modellek és „földi haladók” rajonganak érte, viselik és jól érzik benne magukat.

Amikor utoljára Pesten jártam, egy dologba biztos voltam, elmegyek és a ruhatáram meglepem egy új HRVT ruhával. A rajongásom talán másfél évvel ezelőttre tehető, amikor az Instagromon elkezdtem követni a fiatal tervezőt. Láttam a terveket, kész darabokat és kacérkodtam a gondolattal, hogy igen, megengedhetem magamnak.  Viszont amikor arra jártam, megmaradt gondolati szinten, hogy ellátogassak Dórihoz. A showroom megnyitásával azonban valahogy eloszlottak a kétségeim, és rájöttem, megengedhető luxus alapdarabokká válnak a HRVT ruhák a gardróbunknak.

Több ruhát is felpróbáltam, de végül erre a darabra esett a választásom. Méregzöld, ami még nem volt, ráadásul egy egyszerű gumis övvel variálható. Sőt az ára is barátságos volt (kb. egy Inditex ruha árában gondolkodjatok). Budapesten a Hajós utcában várnak benneteket hétköznapokon.

Érdemes reggel érkezni és a legszebb darabokat elhappolni.