Logo Logo
WM WEAR RUHA
  • 19.11.2018
  • WM WEAR RUHA

Sziasztok!

Mit szóltok ehhez a csodálatos tavaszi időjáráshoz? Én teljesen feltöltődtem a napsugaraktól. Igaz, hogy éles váltás a mínusz fokok után, de inkább ez, mint a réteges öltözködés.  A fotózás után harisnya nélkül mentem haza és felemelő érzés volt.

Lehet a születésnapom miatt is, de a kedvenc hónapom a március, amikor újraéled a természet. És remélem én is formába lendülök majd a téli hónapok után és megújulva térek vissza hozzátok. Nem sok időm jutott manapság semmire, de majd most! :) 

A hónap jó híre: érkeznek a legújabb tavaszi kollekciók az üzletekbe, de már betekintést nyerhetünk a nyáriba is a legújabb fürdőruha trendeknek köszönhetően. Számomra az egyik favorit az Inditex csoport erősödése ezen a fronton. Klassz kis trikini és bikini kollekcióval rukkolt elő például a Zara, ráadásul rengeteg kimonót találtok hozzá, amit a hétköznapban egy sorthoz is tudtok használni majd nyáron.

A blogban szereplő ruha a tavasz egyik nagy kedvencem. WM wear darab, ami egyre népszerűbb Magyarországon. Az alja felé bővülő fazon igen különleges. Ha szereted az extrém és egyedi darabokat, nem szereted, ha az utcán szembe jön veled, akkor érdemes ellátogatni a Debrecenben található üzletbe vagy megrendelni üzenetben a WM by Furever Facebook oldalon.